Blev inspirerad

av Mela och ville testa jag också!
Man ska väl ta det med en nypa salt, men... ;-)



Din personlighetstyp:

Allvarliga och lågmälda. Söker trygghet och ett lugnt liv. Ytterst noggranna, ansvarstagande och pålitliga. God koncentrationsförmåga. Ofta positiva till att upprätthålla existerande traditioner och institutioner. Arbetar hårt och är välorganiserade. Målinriktade. När de väl bestämt sig kommer de nästan alltid att framgångsrikt slutföra sina projekt.


Kärriärer som skulle kunna passa dig:

Företagsledare, operativa chefer, administratörer, kamrerer, banktjänstemän, poliser, detektiver, domare, advokater, läkare, tandläkare, programmerare, systemvetare, dataspecialister, revisorer, elektriker, matematiklärare, maskiningenjörer, stålarbetare, tekniker.



Står inte att jag skulle passa som barnmorska, men läkare är väl nära nog! :-P

Jag kom i håg att jag lovat en bild av min pion när den slagit ut, sent om sider kommer den nu!



Nu börjar det bli sent, hade tänkt kolla en film, men jag tror att John Blund får förtur i kväll.
Även om jag sovit ett par timmar redan i eftermiddags, är man trött så är man! ;)

På tal om film så köpte jag på nätet en film jag kikat länge på, men smart som man är så hade jag ju beställt en i HDDVD format så vår DVDläsare kan ju inte läsa den. Gaaahhh!! Ibland blir jag så retad på mig själv, man kan ju kolla efter lite bättre INNAN man beställer och INNAN man öppnar förpackningen. Nåja, den var inte så dyr, men det retar mig att inte kunna se den nu när jag har den. Får ta en till titt på sidan och se om den finns i vanligt DVD format, annars får jag säkert tag på den i nån butik, men de är vanligtvis dyrare där.

Nu kommer jag plötsligt ihåg att jag har en maskin full med nytvättade kläder att hänga och klädstrecket är redan proppfullt. Var hitta orken? Det är verkligen betungande med dessa i-landsproblem, eller?

Jahapp, möte i helgen, ska stå i diskhörnan hela söndagskvällen och skaffa mig "russinfingrar". Hoppas att vädret visar sig från sin bästa sida, det ser inte vidare hoppfullt ut just nu.

Ha det gott!!

Kommentarer
mela

supersnyggt håret blev :) men hur gick det med födelse(dags)märket?

2008-08-09 @ 19:59:03

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort