Helgen

Det har varit full rulle hela helgen. I fredags ringde min syster och bad mig komma och sova över, så jag åkte dit efter att ( äntligen) ha fått städat. Hade en trevlig kväll i goda vänners lag, med mycket gott och mycket skratt.

Lördagen spenderades på stan och kan ni tänka - jag SHOPPADE! inte illa va? ;-) Fick köpt mig två tröjor, skulle ännu behöva uppdatera mitt jeansförråd, men det får bli en senare fråga.
Hade främmande på kvällen, ännu mera ätande - ännu mera skrattande, hade alldeles ont i magen till sist.

Söndagen fastnade jag i en bok som jag lånat av en kompis. Leota´s garden av Francine Rivers. Tog hela förmiddagen och lite till innan jag läst ut den, uttalar alltid orden i huvudet när jag läser på engelska så det tar mycket längre än om jag läser på svenska. Gubben fick t.o.m. fixa mat, jag var för uppslukad av boken för att kunna utföra nåt vettigt. :-)

På kvällen var vi till torpet, satt där och hängde och lät oss övertalas att trots allt komma på resan i höst, även om vi redan egentligen hade bestämt oss för att inte åka. Mycket velande som sagt, kanske det hinner ändra ännu, är ju inte 19:e förrän i morgon. 8-)

Till sist måste jag bjuda på en komisk händelse som handlar om en av mina kusiner.
Hon var inne i en skoaffär och provade skor tillsammans med min syster och mina föräldrar. Plötsligt fick hon syn på ett par jättefula skor och började skämta om att dom skulle hon ha. De var nummer 37 och hon har vanligtvis 38-39 i skostorlek så hon kämpade och stampade för att få på sig skon. Plötsligt kommer en kvinna fram till henne och då inser min kusin att det är kvinnans skor hon försöker klämma på sig. Snacka om pinsamt! Jag skrattade så tårarna rann när hon berättade om händelsen för mig, önskar att jag varit den där flugan i taket som fått se på. :-P

Nu borde jag stiga upp härifrån och göra nåt vettigt, har kläder att tvätta, mat att fixa osv osv..
Men det gråa och trista vädret är inte direkt någon höjdare för motivationen.

Lika bra att bita i det sura äpplet och börja på annars blir det aldrig gjort.
Hej!


Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort