Ny vecka, nya möjligheter!

Okej, jag erkänner, rubriken var ett krystat försök att låta positiv. Jag är döööötrött, men tänkte att det är bäst att inte sova nåt efter jobbet utan gå och lägga mig tidigare i kväll istället. Det tänker jag iofs VARJE kväll, men det lyckas en gång av hundra.

Känner mig duktig när jag satte i gång med matlagningen direkt jag kom hem, även om det bara blev några flottiga tortillas. ;-) Gubben var nöjd, det är huvudsaken. Måste passa på och rekommendera creme fraishe ( stavas?) med färdiga kryddor i. Blev vitlök och örter denna gång. Även om jag inte är nåt vitlöksmonster ( som gubben) så var det jättegott. Måste pröva nån annan kryddblandning nästa gång. Verkligen en hit.

Födelsemärkets dagar är räknade. Fick en tid till den 20:e augusti kl.12.10 alltså tio minuter efter att andjakten börjat. ;-)
Vilken tur att jag inte är andjägare, haha! Lockar i vilket fall inte alls att låta sig skäras i lite här och där, men bättre att ta det säkra före det osäkra. ( hypo... ja, ni vet)

Jag borde sluta att titta i spegeln, i lördags upptäckte jag till min stora fasa att jag fått en massa pigment förändringar på axlarna. Hade tydligen bränt mig mera än jag trodde för nu faller min hud av i små små flagor på axlarna och armarna. och det som lämnar kvar ser allt annat än snyggt ut. Högmod går före fall. eller hur var det nu?? Jag får väl skylla mig själv, jag vet att man borde använda solkräm med ordentlig solskyddsfaktor. men orka?!?? 

Har forfarande inte bestämt oss angående södernresan. Den skall betalas den 19:e denna månad så vi har ju några dagar på oss att vela ännu, men jag tycker att det skulle vara skönt att ta ett beslut. Ännu bättre tycker jag att det skulle vara att känna att man tagit RÄTT beslut. Lider allt som oftast av beslutsångest, även efter att besluten är tagna.

Nu tror jag att jag ska ta sällskap av en bra bok och glömma allt som heter födelsemärken, jobb, och besluttagande för en stund. Man måste ju njuta lite mellan varven också!



Här lite bilder från Kreta, maj -07



Mitt resesällskap poserar i hamnen i Hania.


Kommentarer
mia

Va stiilian bild du ha lagt in åv oss! Du to väl he bästa du hitta. :-) Måst no medge et he väcker resfebern ti liv. Bästa rejso ja ha vee me om!

Pionfebern väcks å ti liv. Ja ritti kan känn ho a doftar! Vår tomt ska va full me pione san... :-)

2008-08-12 @ 10:52:45
Marika

ja misstänkt du sko ha na åsikt om adi bildn. Faktist hadd ja liti rokot me bildre ti väli på, tänkt föst om ja sko a redigera na liti o rita na solglasögona på de, men så tänkt ja att om int i e na värr än att du blundar ska i väl ga.. ;-)



Pione e grann ti jå! Om di sko haldas såde na läng men di vill var så tung å så fort i komber na droppona så a di regna sånder, så he e ti njut adi kort stånde i varar!

2008-08-12 @ 19:54:16
mia

Nå man få väl accepter et man vart som man vart. Int hjälpe he me solbrills fö ti rejd upp he na. ;-)

Ja he e no ti njut åv blommona så länge det varar. Snart ha vi ruska!

2008-08-19 @ 19:56:33

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort