De´e´över nuuuu..

äntligen äntligen äntligen är antomitenten över.
Den var verkligen svår, jag tyckte att jag hunnit läsa relativt mycket trots mina många försök att smita undan, och jag TROR att jag hade det mesta på klart, men mycket möjligt är jag ute och seglar på flera ställen.

Det får gå som det går, inte kommer jag att skriva om den i allafall, så lat är jag nog.. Blir att koncentrera sig på entreprenörskapsarbetet, näringsläratenten, mikrobiologitenten, vårdvetenskapsarbetet, tenten i social- och hälsovårdspolitik... ja som ni ser så saknar jag inte fritidssysselsättning! :-)

Tror faktiskt jag ska ta och renskriva vårdvetenskapsarbetet, borde inte ta så värst länge, har ändå inga föreläsningar förrän kl 13.15. Så jag har ett par timmar tid på mig att "slösa bort".

I dag måste jag städa, bada och borsta hunden, baka jultårtor och läsa en bok till entrepr. arbetet, misstänker att minst hälften lämnar, men det är ju tanken som räknas! ;-)

Hörs!

Kommentarer
madeleine

2008-12-02 @ 17:06:22
madeleine

ibland tå man läser inlägge diin så blir man int SÅ sugen på att studer igen;) fast verkligheten kallar, så fr.o.m. januari kan jag väl nog kall me studerand igen.

2008-12-02 @ 17:07:54
Marika

Ja förstar vad du menar -ibland funderar ja å vem som slo me så håårt i hövo så ja fick för me att fara o studer, men tyvärr gaar i ju int at köp se en utbildning, he e no bara blod, svett o tårar som gällder :-)

2008-12-03 @ 12:06:58
janna

Fösta åri e ju väst, san blir e bara intressantari! Tills du byri närm de sluti, me slutarbeit o dylikt... :)

2008-12-03 @ 12:34:48
Marika

Ja e fast besluten om att tro på de :-) Ska bli kul reij ti våre tå man ska slipp på praktik. E visserligen äldrevård - så langt från bb man komber men ... ;-)

2008-12-03 @ 19:12:31

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort