En stor börda

har lyfts från mina axlar! :-)

Har överlevt två seminarier, det ena roligt, det andra mindre roligt. Har överlevt en mikrobiologitent, som var både kortare och lättare än jag trodde. Men det bästa av allt:
Jag har skrivit klart min del av miljöarbetet. Fanns ingen vidare bra info på nätet så till största del bygger hela arbetet på "personlig kommunikation" som det så vackert heter. Just nu känns det riktigt, riktigt skönt. Vi skall bara samlas i morgon och dra ihop det hela och skriva en "snärtig" inledning och avslutning så slipper man tänka på den kursen mera.

Min kära make är ute och svirar som vanligt, få se när han kommer hem. Jag måste VERKLIGEN skryta på honom idag. Han är ju sjukledig för sin axel så han har gått hemma nu en vecka. Idag i skolan sa jag åt några på klassen att jag gett honom order om att tvätta kläder, men att han som vanligt antagligen inte gjort nåt när jag kommer hem. De orden fick jag med råge äta upp. När jag kom hem hade han tvättat OCH hängt tre maskinomgångar! Så tvättkorgen var så gott som tom  med undantag av lite kläder som inte räckt till en halv maskin ens. Duktig gubbe! :-)

I morgon har vi julfest i skolan. Jag hittade ju ett par byxor vid HM men nu har jag ingen snygg överdel. Tänkte mig nåt i stil med en topp eller nåt och sen min svarta bolero eller min kavajjacka. Men toppen lyser med sin frånvaro. Eventuellt kunde jag hinna en vända via stan i morgon innan jag åker till skolan, men åhh, jag får sån ångest när jag tänker på shopping - nån som vill shoppa åt mig, snälla? (veckans första i-landsproblem?) Dessutom sitter jag här och trycker i mig godis - till vilken nytta? Skyller på PMS, det är alltid bra att ta till, speciellt om man vill bli av med gubben en stund. Behöver bara nämna dom tre bokstäverna så tar det högst tio minuter så har han hittat på en förevändning för att kunna åka bort en stund. Han vet av erfarenhet att det är bäst att hålla sig undan i såna lägen! :-)

Nu ska jag dessutom poppa en påse popcorn (PMS igen:-) ) och sitta och slötitta på nån gammal film, väntar tills jag ska få låna en film av en klasskompis. Fick höra om den idag på ett av seminarierna och den lät verkligen intressant. Den vita massajen (om jag nu inte minns fel) Nån som sett den?

I övrigt kära bloggläsare - så måste jag få tillägga att ni suger på att kommentera, ni anar inte hur tråkigt det är att logga in och ingen har skrivit ett enda futtigt ord. Skärpning! ;-) (nee, nee miikaa koijja bala...)


Sitter och drömmer och önskar mig tillbaka till Amadores

Ha det gott!

Kommentarer
mela

Jag är rätt så bra på att kommentera ;) Men du, jag skulle kunna bli din personliga shoppare, hehe ;)

2008-12-09 @ 22:52:51
Hemsida/blogg: http://melano.webblogg.se/
mela

Du har blivit nominerad i min blogg!

2008-12-09 @ 23:34:27
Hemsida/blogg: http://melano.webblogg.se/
Sofie

Jag brukar ju nog kommentera ibland, men jag har ju varit borta så då har jag ju inte kunnat! :) Men nu skall jag skärpa mej igen. Angående dina kläder har jag exakt samma problem. Jag köpte finbyxor och en bolero i Göteborg men det fanns ingen topp som jag gillade! Jag är så väldigt kräsen! ;)

2008-12-10 @ 07:34:29
Hemsida/blogg: http://sofiehelena.blogg.se/
janna

Ja har läst boken, den var super (den vita massajen alltså)! Angående shoppasi så e mitt problem att ja alder kan fara eismend ti stan. Ja har ett föslag, tu sköiter Hulda så far ja o shoppar åt oss båda!! :)

2008-12-10 @ 08:03:53
Marika

Mela - tack för nomineringen! :-) Jag kanske skulle anställa dig som shoppare, vad har du för taxa? Alternativt kunde vi göra arbetsbyte - jag sköter töserna så shoppar du åt mig - deal? ;-)

2008-12-10 @ 13:29:54
Hemsida/blogg: http://kirasmatte.webblogg.se/
Marika

Sofie - he e irriterand tå man int hittar he man a tänkt, sko måst fara en vändo nu på stan, men har tappa motivationen naastans på veiji.



Joanna - he låter som en bra överenskommels - när ska vi bok in i? ;-)

2008-12-10 @ 13:31:36
Hemsida/blogg: http://kirasmatte.webblogg.se/
mela

Apseluuuuut, det låter toppen!! :)

2008-12-10 @ 14:45:20
Hemsida/blogg: http://melano.webblogg.se/

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort