Hemma

Just är jag hemma. och då syftar jag på "hemma" hemma. Mitt barndomshem. Tror aldrig att jag kommer att hitta någon annan plats på jorden där jag känner mig riktigt hemma. Så när skolan är klar skall jag flytta hem tillbaka. Nä, det sista var inte helt på allvar, men i övrigt så är det nog den plats jag trivs bäst på!

Fredan gjorde vi inget speciellt, vi åkte direkt till gubbens barndomshem i Näs och tillbringade hela fredagskvällen och natten till lördag där. Full service som vanligt - så bortskämda blir vi, inte tu tal om saken. På lördan åkte vi tidigt ( för oss i allafall ;-) till mina föräldrars en stund eftersom vi visste att de skulle och servera på min kusins bröllop senare på kvällen. Satt här och hängde en stund, syrran och hennes man kom hit de också. Jag hade fått mina jultidningar jag beställt så sysselsättning fanns.. ;-)

Nån gång efter klockan ett ringde gubbens bror och bjöd dit oss så vi kom dit vid två tiden. Blev bjudna på god mat och trevligt sällskap hela kvällen. Sen var vi ju och tittade på Luciatåget. Eller "Lucifia" som Moa kallade det. Var ute i sista minuten men kom ändå riktigt lagom i tid. Slapp stå och frysa i väntan på tåget. I stället hann vi se hela tåget och så fort de ställt upp sig på torget och vi inte såg nåt mera p.g.a. alla människor så satte vi oss i bilen och körde tillbaka. Årets Luciados var lagom. Tillbringade resten av kvällen med Dantti, Nina och Moa. Lika roligt som alltid, gott doppas, givande diskussioner och mycket skratt. Tack för oss än en gång! :-)

Natten till idag tillbringade vi hos mina föräldrar. Idag har jag inte gjort desto mera. Har skjutsat gubben till Mia o Hassis så fick han lifta tillbaka till Vasa med dem. Jag stannar här lite längre eftersom jag är bjuden på tjejkväll i morgon kväll. Ska bli jättekul! Missade sista tjejträffen så det ska bli intressant att se hur mycket alla söta ungar och "bulle i ugnen"magar växt sen sist. På tisdag kör jag hem, eftersom jag ju har min trevliga tent som jag måste koncentrera mig på. Har läst lite i boken, och jag tycker VERKLIGEN att det är svår engelska. T.o.m en på min klass som är ekonomie magister samt håller på att doktorera inom ekonomi och därmed läst en och annan bok på engelska, tyckte att den var svår. Tur att det inte är så mycket att läsa i den boken. Har inte kikat desto mera på dom andra pappren. En tjock bunt var det i allafall. Hoppas den engelskan är lättare att förstå åtminstone.

Har även varit på visning till min mosters nybyggda hus. De hade beställt ett nyckelfärdigt Oraviashus, vilket innebar att huset kom den 10:e, och idag den 14:e var det visning och sen får de flytta in. Helt otroligt att sånt är möjligt. Riktigt fint var huset också, blir säkert riktigt roligt för dem att få flytta in i nybyggt hus lagom till julen.   Väntar också till den dag då jag får bygga mitt drömhus på min drömtomt. Var det sen blir är ju en annan fråga. :-)

Nu sitter jag bara här och drönar. Vet att jag borde ta fram mina papper men känns tillika rätt så meningslöst att läsa då man inte har motivationen att koncentrera sig. Inget fastnar ändå i såna fall. Ska sitta och hänga en stund till istället, plötsligt kanske det uppenbarar sig någon meningsfull sysselsättning.. ;-)

Ha det gott!!

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort