Jag ser "slutet"... :-)

Snart börjar mitt liv vara lite mera överskådligt. Det är alltså inte slutet på mitt liv jag ser utan på den här terminen. I dag var Ida hit och vi svarvade ihop ett alldeles fenomenalt grupparbete på ett par timmar så nu är ett bekymmer mer ur världen.
 
Nu återstår allstå endast näringslära tent på måndag, mikrobiologitent på tisdag, sen har jag ett arbete i miljö som skall vara klart senast nästa fredag ( helst tidigare då förstås..) en tent i social- och hälsovårdspolitik om två veckor och ett arbete inom vårdens historia, men det får lämna till efter julen.

Har jag sagt att jag har endast två och en halv dag kvar i skolan innan jullovet? :-) Brist på fritidssysselsättning har jag ju dock inte som ni märkt. Men att inte ha nån tid att passa på morgonen - bara det känns ju hur lyxigt som helst. Nu är gubben också hemma, sjukledigt för axeln igen, så klockan ringer inte fem på morgonen heller, njutningsfaktor på max!

Dock har jag blivit förkyld igen, eller snuvig iallfall, vet inte vad det är för förkylning för jag brukar jämt ha jätteont i halsen när jag är sjuk men nu har jag inte alls halsont utan är "bara" täppt i näsan. Är lite fundersam om det kan vara något allergiskt eftersom jag borstade Kira igår och det var inte bara ett och två hårstrån som lossnade kan jag meddela. Inget vidare kul i vilket fall som helst.

Lägenheten är städad, jihhoo..



Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort