Ledigt

Så underbart skönt med lediga dagar. Jag orkade inte stiga upp i morse så gubben fick åka norrut ensam. Jag låg fortfarande och sov när han kom hem en halv elva tiden.

Har läst lite på mikrobiologin, men kan inte påstå att mycket fastnat, Kira har varit fullständigt hopplös hela dan, kommer med sina gosedjur som man ska slänga, slänga, slänga, hon får aldrig nog. T.o.m. nu när jag sitter här är hon helt tossig, hoppar och krafsar mig på benet för att jag ska rikta ALL uppmärksamhet mot henne. 

Borde fixa lite mat men motivationen och inspirationen är inte den bästa, dessutom börjar kylskåpet bli tomt, borde åka och handla. Men det smartaste är ändå att fixa maten innan man handlar annars kommer man för det första hem med en massa onödiga godsaker och för det andra är risken stor att man är så hungrig att det blir ett snabbmatsmål på samma resa.  Vilket inte är något vidare, vare sig för viktkurvan eller ekonomin.

Nu är tvättmaskinen klar, ska hänga lite tvätt. Har planerat att få tömt min tvättkorg idag, med lite god planering borde det lyckas. :-)

Sen ska vi på bibelstudium i kväll, om jag inte är helt däckad av min förkylning. Men vi ska tro att så inte är fallet!

Hörs!

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort