Pjuuuhhhh!!!

Är alldeles tom i bollen! Har pluggat som värsta galningen idag, mikrobiologi stod på schemat.
Kom hem redan en halv tolv tiden och ca ett tiden satte jag igång. Hade ett litet uppehåll för att gå och shoppa ett par nya finbyxor åt mig. (Dom gamla hade konstigt nog krympt i skåpet). Men ni som vet hur jag hatar att shoppa så kan nog räkna ut att det inte tog så länge. HM-byxor, billigt och bra(?). 20€, det tycker jag väl man kan få sätta på ett par byxor. Jag hade nämligen så tur att de hade nån "byxkampanj" i dag.
Byxorna behöver jag till klassens julfest på onsdag. Ska bli riktigt kul och naturligtvis ser jag med förväntan fram emot julmaten! ;-) Får bara se upp så att de nya byxorna inte "krymper" de med... ;-)

Väl hemkommen från shoppingen har jag fortsatt att plugga och nu är jag då som sagt helt yr. När man tycker man verkar ha det under kontroll vänder man bara sida i boken och ser att man fortfarande är helt ute och flyger och dessutom har en hel massa kvar innan man är klar, pust! Men klockan närmar sig tio, så i vilket fall som helst hamnar jag att avrunda pluggandet här småningom.

Dagens näringsläratent gick bättre än jag trodde. Gubben försökte förhöra mig i gårkväll (då jag trodde att jag hade läget under kontroll) och då kunde jag plötsligt nästan INGENTING! Jag hade redan gett upp hoppet och tänkte att nåja, jag får skriva om tenten i januari istället. Men sedan så var den inte alls så svår som jag hade tänkt mig - till all lycka vill jag tillägga!

Har en lång dag framför mig i morgon. Har två seminarier ( framförande av grupparbeten) samt mikrobiologi tenten. Den är dessutom satt till mellan kl. 16 och 18. Har ska man orka vara i skolan så länge är det tänkt? Jag kommer åtminstone att ha hungrat ihjäl innan dess. Måste komma ihåg att ta med lite frukter för att hålla hungern stången några timmar extra. Har ju som sagt blivit van att äta stup i kvarten när jag bara gått här hemma fem dagar i sträck. Ingen vidare god vana kan jag upplysa! ;-)

Sen när jag sent omsider kommer hem så MÅSTE jag ta itu med miljöarbetet, har inte ens hunnit slänga en allvarligare tanke på det än så länge, men nog ska jag väl hinna få ihop en två sidor på en kväll. Annars får jag väl ta natten till hjälp. Blir desto skönare då den är klar. Det innebär att jag bara har en dag med föreläsningar kvar (torsdag), samt tenten som är nästa veckas fredag, och den har jag ju hela veckan på mig att läsa till. Känns som att efter morgondagen börjar jag småningom ha läget under kontroll igen, känner på mig hur skönt det kommer att bli.. Nästan så man börjar ta ut det i förskott! ;-)

Längre än så här bli det tyvärr inte - sängen och mikrobiologin väntar - tyvärr kanske inte just i den ordningen.

Ha det gott!

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort