Sol, sol, sol...

Det härliga vädret ser ut att hålla i sig. Vi har "Sverigefrämmande" inkvarterade hos oss, så i dag har vi haft fullt program. På förmiddan var Mela, Engla-Li, Maja och jag till min hemgård och titta på hästarna. Engla-Li fick t.o.m pröva på att rida, det blev inte så många steg, för hästen var halt och tösen lite rädd, men nu har hon i alla fall prövat på att rida. :-)

Grabbarna fick den intressanta uppgiften att klippa gräs så länge vi var borta. Sedan var det att slå sig ner på filten på den nyklippta gräsmattan, läsa en bok och njuta av det vackra vädret. Riktigt som det ska vara på semester.

Sedan har vi också varit och tagit oss en titt på Kimmi och Heidis bygge. Det blev en skön kvällspromenad, som skulle vara perfekt om det inte vore för alla myggor. Har skaffat mig x antal broms- och myggbett idag, får väl räkna med att ligga och skrapa mig halva natten.

Nu börjar jag också känna av att jag har en förkylning på kommande. Borde kurera den snabbt innan den riktigt hinner bryta ut. Nu blir det väl småningom läggdags så man orkar upp och njuta av nästa härliga dag i solen!

Ha det gott alla!!

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort