Vilket härligt väder!

Har varit på sjön i flera timmar med svärs, gubbens bror och hans äldsta tös. Det blåste sådär lagom att man nästan frös, men solen sken som om den hade betalt. Känner att mina axlar och armar fått sig lite bränna, bättre sent än aldrig!
Var på "kalas" till gubbens systers villa, hon fyllde hela tjugofyra så där blev det mumsig tårta, med mycket grädde och jordgubbar, oj, oj vad gott det var. Dessutom blir allt mycket godare när man är ute vid villan eller på sjön.
 Ljuvliga skärgård!!

Vår vovve Kira fick också följa med på båtutflykt, dagen till ära fick hon även en ny flytväst. Tyvärr var hennes storlek slut i affären så den vi köpte var aningens för liten, men den fick duga tills vi hittar en större nånstans.


                                                                   Mammas gullevän!



Vi fick även ett telefonsamtal från mäklarbyrån. Vi har en till spekulant som vill komma på visning på torsdag morgon. I morgon skall vi och handla grejerna till badrummet, hoppas vi hinner fixa resten av huset ändå. Har ju inte hunnit bli så värst stökigt sen sist. Nu håller vi på att sätta det nedersta varvet med kakel i badrummet -vilket mätande och kapande, jag blir alldeles galen. Får kapa dem med cirkel så jag antar att byborna är glada när vi för sånt oljud nästan mitt i natten. Dom blir väl gladare när vi flyttar.. ;-)

Jag trodde att jag hade en massa att blogga om men jag har väl glömt hälften.. Kanske det kommer en annan gång!
Ha det gott!

Kom ihåg att hålla tummarna för husförsäljningen, kanske det skulle lyckas den här gången!!!



Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort