förhör i morgon IGEN

denna gång om katetrisering, förstoppning, andning och temperatur. Låter väl intressant? ;-)
Har inte hunnit läsa särdeles mycket eftersom vi ju varit i Kållby största delen av dagen och firat farsdag. Kom hem runt en sex tiden och då måste jag ju börja fixa ihop tavlorna jag köpte vid IKEA och gå igenom alla reklamblad som kommit ihelgen osv, så innan jag visste ordet av var klockan över sju och jag hade inte öppnat boken. Har försökt sitta och banka in lite nödvändig fakta nu men jag känner mig lika motiverad som en död sten.

Har träffat underbara KEVIN idag! Otroligt vad han hunnit växa och ändras trots att det inte ens var så många veckor sedan vi sågs senast. Det är helt otroligt vad man smälter för dessa underbara bebisar. Hur ska jag kunna jobba på BB nån gång i framtiden? Jag kommer ju bara att vilja stjäla hem alla dom söta barnen!

Nu blir det läggdags innan klockan är allt för mycket, vilket den redan är iofs. I vilket fall som helst så ska det bli skönt att sova i sin egen bekväma säng, det bästa jag vet!

I morgon tar vi nya tag, ska röja lite i lägenheten, det börjar minst sagt bli svårframkomligt här, en massa nya saker från IKEA som inte hittat sin plats ännu förklarar väl den mesta röran.

Godnatt, sov gott!

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort