Helg

Nu är det söndagkväll och hela helgen har gått i racerfart. I går (lördag) steg jag upp redan klockan åtta och efter frukost och tidningsläsande satte jag i gång med bullabaket. Det blev nu som det blev - stora bullar iallafall, men jag tyckte att de borde ha haft mera smak av något, fråga mig inte vad. :-) Gubben var hur duktig som helst och röjde upp i sovrummet enligt bästa förmåga, sedan diskade! han t.o.m mina smutsiga bakbyttor, duktig make! Jag hann tvätta lite kläder också och springa med dammsugaren över ytorna här. Vilket nästan är roligt nu för tiden, det går så snabbt jämfört med när jag dammsög "det lilla 338 kvms huset på prärien" som vi bodde i förut.

Hoppade i duschen och körde norrut, jag och Kira for till mina föräldrars, mamma skulle hjälpa mig med att sy klart mina julgardiner och så skulle jag stanna över natten för att slippa köra hem i mörkret. Satt mest där och hängde medan mamma sydde. Skulle även sy kuddfodral till mina kuddar som jag har i soffan men efter att ha sytt ett konstaterade vi att det nog lönar sig att söka efter nya i butiken. Det säger det mesta om resultatet! :-)

Satt och slöade resten av kvällen, kollade Stjärnor på is och förstås Svensson, Svensson, jag är totalt såld på deras dåliga humor, vet inte om det kanske är något man borde skämmas över, men det har jag inte vett till isåfall. Hann även se nåt avsnitt av Sjukhuset tidigare på dagen, också en förlossning, så där satt man ju som klistrad naturligtvis. Blev en alldeles underbart söt lite bebis så jag fick än en gång konstatera att jag antagligen kommer att knycka hem alla bebisar jag kommer att förlösa i framtiden! :-)

I dag har det varit full rulle också. Var med mamma och pappa till Köpmannamässan i stan och tittade på allt möjligt som fanns där. Träffade en massa folk man inte träffat på länge så det var jättekul. Sen fick jag ju till min stora glädje också se min goa Moa där. På mässan sprang vi även på syrran och hennes man och sen beslöt vi oss för att åka på en matbit. Blev Maggie´s grillcafé, pepparschnitzel av nöt med klyftpotatis, behöver jag säga mer? Supergott! Sen måste jag ju köpa en liten "hjärtaslickepinne" åt gubben också så han skulle veta att jag nog tänkt på honom under tiden jag varit borta. När vi kom hem var klockan så mycket så jag fick hoppa direkt i bilen och köra hemåt. Hann ju förstås bli mörkt innan jag var framme och jag var så trött de sista 30 kilometrarna att jag skulle betalt mycket om någon plötsligt erbjudit sig att köra den sista bilten. Stackars min kära make som kör den sträckan två gånger om dagen fem dagar i veckan. Omänskligt!

Kom sent omsider hem till gubben, har slökollat på en film och bara tagit det lugnt. I morgon är det skola igen. Skall ju ha presentation av grupparbetet i morgon och efter det skall jag dra en DJUUUUP suck av lättnad. Några timmar till så.. Ja, så vadå? Får jag börja koncentrera mig på alla andra arbeten och tenter, hehe... Mitt liv i ett nötskal för tillfället, plugg, plugg, plugg... Men snart är det jullov, om inga fler lektioner sätts in på schemat nu innan julen så borde jag vara ledig från den 11 december till den 7 januari, nästan fyra veckor, OJ vad jag skall NJUTA!

Nu kommer gubben med en Dumle påse, så nu hinner jag inte blogga mera, måste tugga! :-)

Ha det gott!!

Kommentarer
Sofie

Vilket härligt långt jullov du får! :) Då får du nog passa på att njuta ordentligt. Svensson, Svensson är ju bäst! Vi har hur kul som helst när vi ser på det... ;)

2008-11-16 @ 21:16:44
Hemsida/blogg: http://sofiehelena.blogg.se/
Skink-Sofia

Låter fint idi jullovi dett! :) Vi kan no byt! :) Ja fundera faktist om ja sko våg beis pekkanen på milladaga.. Men vi mårt si ho mytchi vi har å ho dåuli dömdi aade a vaari! ;) Men du ska veta at du e hjärtligt välkommen ti skinkpack när du vill! :) ;)

2008-11-17 @ 13:49:35
Marika

Jaa - gaar int att seij ho skönt i ska bli me langit jullov!



Sofia - ja måst si ho myki ja komber att arbeit. No komber ja ju att vara na, men ja veit å att ja int sko bööv vara så mytchi, har ju som sagt eitt o ana stressymptom, så ja sko å bööv utnyti adi tiidn ti att varv ner ordentligt. Men naating ska ja väl koma, int kan ja ju lämn er heilt i pissi heldä! :-)

2008-11-17 @ 20:59:57

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort