IKEA

är egentligen alltför trött för att blogga så om något i det här blogginlägget låter förvirrat så skyller jag det på att det blev mindre än tre timmars sömn i natt och jag har inte sovit ett dugg under hela resan. Startade klockan sex från skatafabriken och var framme vid IKEA lite över elva. Vi fick order om att vi skulle vara tillbaka senast klockan fem och att bussen var öppen klockan tre om man var klar redan då och ville lasta in sina inköp för att hinna via lite andra butiker också.

Jag, min kära mor, min kära syster och två av min kära kusiner trängdes med ett par hundratal andra ivriga shoppare, det var verkligen fullt hus! Nästan så jag ångrade att jag tagit en shoppingvagn eftersom det stundvis var så gott som omöjligt att slippa fram med den. Men den var ju förstås bra att ha när man skulle lasta den full med en massa grejer. Blev lite allt möjligt smått och gott, inga större inköp, mest i tavelväg, lite lampor till sovrummet, lite porslin, klädhängare, duschdraperi osv. Skulle ha ett skåp till toan men hittade inget som föll mig i smaken så det blev inget därav. Kanske lika bra - det blev dyrt nog ändå!

När vi började vara klara och sökte oss mot kassorna så kom jag på nåt vis förstås bort från dom andra så jag irrade runt en stund och såg allmänt vilsen ut innan jag bestämde mig att i vilket fall som helst ställa mig i en kassakö. Tog ju (naturligtvis) den som såg kortast ut och ringde sedan syrran för att kolla vart dom tagit vägen. Det visade sig att de stod i kön bredvid en bit längre fram. Till saken hör att i alla kassaköer drog det undan relativt snabbt utom i min förstås! Jag fick stå 50 minuter i kö och då var det inte många före mig ens från början. Jag kände hur jag höll på att spricka där jag stod, fick uppbåda all självbehärskning som fanns i min kropp för att inte skrika rakt ut så högt jag kunde. Så när jag ÄNTLIGEN fick betalt mina inköp och skuffade shoppingvagnen i full karriär till bussen så kom jag ju ändå försent. Busschauffören hade gått. Ni kan ju gissa ungefär på vilken nivå mitt humör låg! Så jag fick ju dra med mig hela vagnen in till de andra butikerna vilket innebar att min lust att titta på något överhuvudtaget var så gott som på noll. Stod mest och tyckte synd om mig själv och försökte på något vis komma underfund med hur det alltid råkar sig så att det är jag som kommer bort från dom andra, jag som råkar ställa mig i fel kö, jag som inte hinner få in mina varor i bussen??? osv osv...

Var allmänt butter och inåtvänd innan vi råkade några andra från shoppinggänget som sa att de haft chauffören från bussen bredvid (från samma bolag) att öppna dörren så de kunde slippa in. Stretade i väg än en gång till bussarna, medan jag inte visste om jag skulle skratta eller gråta och fick sent om sider intryckt mina varor i bussen. Så efter det - raka vägen till Candy World. HÄR skulle det tröstshoppas! :-) Var även via Hemtex och hittade ett underlakan som passade till de lakan jag köpt på IKEA och söta julgardiner som jag tänkte ge till min syster om hon gilllar dem, återstår att se i morgon.

Resan hem gick bra om man bortser från diverse incidenter på ABC i Tupos, t.ex. 1 st glömd börs på damtoaletten, 1 tillsägning från personalen i kassan, 1 skyltstjälpning, 1 värmning av mikropizza i barnmats"mikron" + en massa skratt.

Känner just nu att jag är sååå trött. Min sömnbristskala har nått toppen ( eller botten?), så jag hoppas på att sova riktigt gott i natt. Sover ju vid mina föräldrars på en utbäddbar soffa och den är inte den bekvämaste kan jag åtminstone säga. :-) Men i morgon har vi blivit lovade en hejdundrande farsdagsmiddag och det ser vi ju förstås fram emot! Samt att få se Kevin naturligtvis! ;-)

Nu ska jag hoppas i duschen och tvätta bort allt "resedamm". Sen blir det nog bums i vågrät ställning har jag på känn!!

Ha det gott, godnatt!!

Kommentarer
Sofie

Låter som ni hade kul vid Ikea! Lite otur får man ju ha ibland men kanske inte fullt så mycket som du råkade ut för! ;) Men det gick ju bra till slut!

Angående den glömda börsen på damtoaletten får den mej att tänka på något ännu värre! En börs slängd i McDonald´s roskis! Kanske kommer du ihåg... ;)

2008-11-09 @ 09:53:56
Hemsida/blogg: http://sofiehelena.blogg.se/
Marika

När du säger det så... visst minns jag en viss börs som inte kom sig med tillbaka till vår kära skola! :-) Nu var det min kusin som glömt sin börs och hon visste inte att hon gjort det innan de ringde till busschauffören och sa att de hittat den och att chauffören från den andra haldins bussen tog med den till J:stad. Så där kan man snacka om att ha tur! :-)

2008-11-09 @ 10:22:48

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort