Lite bättre dag i dag

med betoning på lite alltså.

Hade bara att framföra ett drama på vårdvetenskapen idag och det var ju undanstökat på några få minuter.
Sedan träffades min grupp för att jobba med det sista av grupparbetena i vårdvetenskapen. (Vill ännu tillägga "tack och lov" för att det är det sista). Denna gång skall vi skriva om hur synen på sjuksköterskeprofessionen har utvecklats ur en vårdvetenskaplig synvinkel både nationellt och internationellt från Nightingale till 2000 -talet, tycker ni att det låter särdeles intressant??? INTE jag! Vi hoppas få det klart den här veckan för nästa vecka har vi tent på fredag och till det behöver jag nog varje ledig stund den veckan även om jag börjat kika igenom böckerna redan. Dessutom har vi förhör på blodtrycksmätning i morgon, och jag har inte ens tittat i de papprena ännu.

Vi fick testa att prova blodtrycket och att ta blodprov för att testa blodsockerhalten igår. Så vi fick ju sticka varandra i fingret, alltid en början. Hade varit riktigt roligt att äntligen göra något praktiskt om det inte vore för just det som jag morrade åt igår, men nu blev det som det blev... Bäst att inte ens tänka på det jag blir såååååå IRRITERAD/FRUSTRERAD/ROSENRASANDE/FLYFLÄNGADES ARG!!!

Jag borde verkligen börja träna igen, finns inget så bra som Bodycombat när det gäller att ge utlopp för sina aggressioner! Eller alternativt köpa en boxningssäck - men var skulle jag sätta den?

Har mest korta dagar den här veckan, bara fredan som är lite längre, så det innebär att jag har gott om tid att vara duktig här hemma. Eller ska vi säga borde ha gott om tid. Jag fick ju ett köksbord igår, Dantti o Ninas gamla, så nu kan jag ju inte skylla på att jag inte har några ytor att baka på mera, vad ska jag då ta till? Skylla på skolarbetena ( Som jag ändå inte gör något åt?) eller kanske ta mig i kragen och baka nån kväll, ska bara leta en stund så kanske jag hittar den där lilla gnuttan av huslighet som borde finnas nånstans i varje kvinna... :-)

Nu ska jag sluta att fördriva både min och er tid med dessa oväsentligheter, måste ju hinna genom alla bloggar jag är mer eller mindre beroende av.. ;-)

Ha det gott!!

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort