pjuuhhh...

förhöret gick rätt så bra tror ja iallafall, och sedan fick vi sen nån trevlig film om katetrisering och en annan minst lika trevlig film om förstoppning ;-) I bland undrar man ju vad man gett sig in på, haha!

Men sedan fick vi mäta blodtrycket igen, var med "Korpo-Emma" och det var hur kul som helst! Vi testade allt möjligt, att ta vanligt, ta efter en springtur i trapporna och att ta trycket liggandes, otroligt vilken skillnad! Så nu skulle jag vilja ha en blodtrycksapparat hemma och sitta och mäta trycket på gubben hela kvällarna! ;-)  Vi ska faktiskt få som hemuppgift att mäta trycket på fem olika personer, så då blir nog släktet utsatt har jag på känn!

Har varit via posten och hämtat min anatomi och fysiologi bok, så nu får jag riktigt varva i gång läsandet på allvar, nackdelen är ju att jag har det tråkiga vårdvetenskaparbetet som kommer i första hand. Borde ha läst en hel bok i kväll och skrivit åtminstone några punkter, så man har något att utgå ifrån, men på något konstigt vis så lockar det inte alls, inte överhuvudtaget...

Jag är fortfarande sur på min hund. Igår kväll var jag ut med henne innan natten, det var iiiiskallt och blåste men hon skulle bara lukta, lukta och lukta, så sekunderna innan jag frusit ihjäl gav jag upp och gick in, vilket ju innebar att hon kissat på köksgolvet IGEN inatt! Jag blir galen! Hon som hade blivit så duktig sen vi flyttade. Det var gubben som märkte det då han steg upp och hunden åkte raka vägen i badrummet, han sa åt henne att hon får skylla sig själv då hon kissat på golvet och det förstår ju säkert en hund? Men han hann inte mera än stänga dörren efter sig när han gick så började hon krafsa på badrumsdörren, så jag kunde ju glömma alla tankar på att sova vidare. Försökte ropa åt henne att hålla tyst, men eftersom klockan var ca halv sex ids man ju inte gasta så högt när man bor i höghus. Fick masa mig upp och ge henne the evil eye och hon höll faktiskt tyst efter det, tills hon hörde att jag gick upp en timme senare. Då satt hon och gnydde sakta "det är sååå synd om mig" gnäll så jag hade ju inte hjärta att låta henne sitta där längre. Men nu på dan hade hon ju i allafall orkat hålla tätt, alltid något.. Nu ligger hon här på sängen och ser ut som om hon tror att hon ägde hela stället (vilket jag misstänker att hon tror också). Så söt ändå så mattes hjärta smälter, håhhå... ;-)

Mitä muuta? i morgon får jag sova en timme längre (jihhooo) och vi har bara mikrobiologi, = nemas problemas, och fredan har vi experföreläsning hela dagen och efter det blir det äntligen en Kållbyhelg! Skall ju till IKEA på lördag, det ska bli hur kul som helst, även om jag vet att jag inte kan köpa allt jag vill ha både med tanke på börsen och på min begränsade boendeyta. Får ju tillbringa hela dagen med min kära mor och det är inte illa. Är nog lite väl "mamis" men det får man väl vara.. ;-)

Sen är det ju farsdag ihelgen, så då blir det väl ett enda ranttande av och an för att fira papporna, men visst är dom värda sin "egen dag"! Varje mors/fars dag så slår mig dock tanken att det borde finnas en "de ofrivilligt barnlösas dag". Som sagt är det inget som stör mig i dagsläget, men jag kan tro att för många är de här dagarna ännu en bland många, ibland/ofta smärtsamma, påminnelser om barnlösheten och allt vad den innebär. Ett föräldraskap är ju inget man kan studera sig till eller köpa sig till (bortsett från adoption kan kanske vissa tycka - men det är inte det jag syftar på) och trots många olika metoder och forskningsresultat hit och dit är det inte alla som kan få den hjälp dom vill ha / behöver. Sedan finns det ju alltid det där varför - varför kan inte jag få barn?, och om man fått en fastställd diagnos kommer nästa varför- varför just jag? och vad finns det för svar på den frågan?

Nu tycker jag att det här börjar låta negativt och tungt så jag tror vi ska avsluta med något positivt, som t.ex. ... hmmm ... tjaa... eeehhh... ööööhhrrmm... dähäänanndatt... låt mig tänka... nåja - solen skiner ju i allafall!! ;-)

Ha det gott!

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort