Bilder

"på begäran" ska jag bjussa på lite bilder från våran lilla, ännu alltför stökiga, lägenhet.



Det här är vårt minimala sovrum, som även skall fungera som "kontor". Fick stiga in i garderoben för att kunna fota :-) Åtminstone har ju Kira funnit en bekväm plats! :-) Väggarna här skall målas, vi har bara inte kommit så långt ännu, men en sak i taget! :-)



Mitt lika "minimala" kök, där jag ännu har fram en massa saker som jag inte hittat någon plats åt, plus att jag inte orkat diska efter dagens frukost, man är ju bortskämd med diskmaskin! Här skall vi få nya köksluckor småningom, vi måste bara bestämma oss för ungefär vad vi vill ha. Sen ska vi också skaffa ett matbord, just nu äter vi på vårt "utebord".. ;-) Ser ni att Kira kikar i hörnet? :-) Spana dessutom in min splitternya ugn! Använd 1 gång vid det här laget.. ;-)





Några bilder från vårt vardagsrum, har ju som sagt ingen soffa ännu, även om en är inhandlad. Sen är resten av möblerna bara "ditslängda" på måfå, har inte hunnit tänka så mycket på möbleringen ännu. Den väggen där pianot står på bilden kommer att bli fondvägg, vi borde gå och söka nån snygg tapet när vi har tid. På tal om "ljusstakarna" i fönstret så är dom döööfula i mitt tycke, men man är ju två, så det gäller att kompromissa i bland! :-)



Här syns hallen, längre fram badrummet och sist bastun, lyxigt värre med egen bastu eller hur? :-) Gubben har redan bastat två gånger, men jag är rädd att bli "ren och äta upp laven" ;-) .Även här kaos som ni ser, men lite i taget ska väl var sak hitta sin plats, vill dessutom påpeka att alla dom "snygga" lamporna som skymtat på de olika bilderna inte är våra utan hör till lägenheten, har inte hunnit tänka så långt som till ordet lampor ännu. Golvet är mosaikparkett, inte den snyggaste färgen i min mening, men välskött, så det får väl duga, undrar hur det ser ut om några månader när Kira sprungit tillräckligt många gånger över det... ? :-)

Sist men inte minst vår stooooora inglasade balkong i söderläge, behöver jag säga mer? :-) Jag vet, snyggt med kläderna som hänger på tork, men var skulle dom annars vara?



Nåjapps, hoppas ni är nöjda och att ni inte svimmat av att titta på stöket ;-)
Blev ingen bild från toan, så den delen lämnar jag över till er fantasi, men jag kan ge er några ledtrådar... Ca 1 kvm stort utrymme, en toa stol, ett handfat, en spegel... :-)

Sist kommer den, bilden på min sötaste lilla kissemisse, som jag saknar så otroooooligt mycket!


Här hade han hoppat i en flyttlåda, ville få flytta med förstås, sötisen... :´-(


I övrigt har dagen gått i promenerandets tecken, gick först till sjukhuset och sedan tillbaka. När jag ätit en smula var jag på promenix med lilla söta Kira, det är min dag i stora drag hittills. Många långa timmar kvar tills gubben kommer hem, borde fixa och dona lite, men hittar ingen motivation, blir väl lite klädtvättande och sånt, eventuellt borde jag söka fram tröjan jag håller på att sticka åt lille Kevin. Annars hinnar han växa ur den innan den ens är klar!

Gubben kom hem från Sverige i går med väskan full av godis från båten, gissa vem som ätit godis så det står henne ut ur öronen? Jo, precis hon som så stort började godisstrejka för en månad sen, fint med karaktär!?! Åuu jee!!

Nu ska jag vila en stund, sov ju bara "klockan runt" i natt, så jag känner mig lite dåsig.. hehe.. Sen ska jag eventuellt vara duktig resten av kvällen, får se! 

I övermorgon blir det resa av! Najs!! :-)    Ha de gött!! 


Kommentarer
mela

kul med bilder, det är väldigt stor skillnad i kvm från huset. Tror ni kommer få det riktigt mysigt där. Var har ni gjort av alla möbler förresten? :)

2008-10-07 @ 16:18:13
madeleine

tadaa... va mysigt ni komber ti få e!:) å dömde lampona var ju skitsnygg! på riktigt! :)

2008-10-07 @ 18:13:10
Marika

vi ska tro att he blir riktit mysit ännu, får bara så ångest tå i er så trangt i sovryymi. Å gambel möble a vi geedd bort till höger o vänster, fick pracka så gott som allt på naar, men liiti lämna vi tär i husi, så he fick di "på handeln" dömde ny ägare... :-) Odi kökslampo har ja faktist liiti kul åt, ho e så vansinnit ful att o nästan blir snygg! ;-) å på tal om kvm, så bor vi nu på sammanlagt 57 kvm, alltså ca 8 kvm större än vårt tidigare vardagsrum, seir na liiti om skillnaden.. ;-)

2008-10-07 @ 19:52:12
Sofie

Det är ju jättefint! Diggar speciellt balkongen! :)

2008-10-08 @ 07:42:46
Hemsida/blogg: http://sofiehelena.blogg.se/
madeleine

va ni er knepi som "prackar" möble på aader:-) he er vel nästan ett måste tå ni bor på så mytchi minder nu. förresten har ni ju verkligt lyxigt me bastu! (flabba åt uttrycki dett "bli ren och äta upp laven) hur tycker du annos att e gar att vara studerand... har du vänjd de vi att bara ita makarone na ännu?! ;D

2008-10-08 @ 10:10:41
Marika

Balkongen e no absolut he bästa! ;-)



Ang. studieliivi o makaronitasi... ja kan int seij att ja e ritti "vaan" ännu, he e no som allt sko ga liiti på halvfart, Daddi e så myki bort tå a pendlar o dessutom a holdi på å laga fäädi idi sista på husi, å tack vare att vi fick såld husi a ja int bööva förliit me på "makaron o fiskpinns dietn" na ännu.. ;-) Men no ska ja väl händ ita he ännu så i fast staar me ut ur örona! ;-)

2008-10-08 @ 11:46:56

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort