dag nr 2 pa gran canaria

annu en dag med stralande sol har forflutit. Vi somnade tidigt i gar kvall sa vi steg upp redan tjugo over sju i morse, sa nar restaurangen oppnade kl 8 stod vi dar som utsvultna vargar..
At ett lika gott morgonmal (hur ska man kunna aterga till att fixa frukosten sjalv efter denna lyxfrukost ;-) ) och sedan tog vi oss ner till stranden. Det ar jattebergigt har sa det ar mycket backar att ga upp och ner i, traning sa det heter duga!

Solen hade inte annu hunnit over bergstopparna, men smaningom dok hon upp och da var vi beredda, lag och stekte oss bast vi orkade till klockan tre, sedan tyckte jag att det fick racka, man ar ju inte sa van med solen annu. Gubben skulle ju forstas fortsatt som vanligt, men jag sa att jag orkar inte lyssna pa hans gnall sedan nar han brant sig sa han fick sa lov att komma upp han ocksa.
Kopte baguetter och palagg i spar-butiken vi hittat har och gjorde oss varsin rejal smorgas, jattegott efter en dag pa stranden!

Nu i kvall har vi varit gaande till Puerto Rico, det gar en alldeles andlost vacker gangvag langs klippvaggen mot havet, hela vagen fran Amadores till Puerto Rico. En ordentlig promenad det ocksa, backigt och bergigt!
Vi at gott pa en restaurang och sokte oss sedan tillbaka samma vag. Har utanfor hotellet (i den sista branta backen) rakade vi pa ett trevligt aldre par fran Trondheim i Norge. Det ar tungt redan for oss att ga i backarna, sa hur ska det inte vara for dom som ar aldre?

Naja.. Nu sitter vi har da i lobbyn och surfar, min kopta internettid haller pa att ta slut sa jag far val avrunda har, blir att ta kvallen sa att man orkar pressa i solen hela morgondan med!

Ha det sa gott!

Kommentarer
mela

låter härligt :)

2008-10-11 @ 23:05:45
Marika

Gissa om det är... ;-)

Kom med nästa gang!

2008-10-13 @ 21:56:29

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort