En snabb blogg

sitter i skolans datasal, har jobbat en stund med vårt grupparbete och nu ska jag snart söka mig hemåt, man har ju lite busstider att passa, vill inte missa bussen för då hamnar jag att vänta en hel timme på nästa buss, och min skolväska är alltför tung för att jag ska orka gå dom fem kilometrarna hem.

Igår var vi och förhandsröstade i kommunalvalet, är så dumt att vi skulle rösta i Pedersöre fastän vi flyttat till Vasa och så är vi ju inte hemma på söndag utan troligtvis i Sverige då så vi skulle hur som helst inte ha haft möjlighet att rösta då. Men nu är det gjort så då har man väl uppfyllt sin samhälleliga plikt för den här gången!

Var även på Spice Ice och åt en smarrig glass och sen gick vi och tittade runt oss lite vid Anttila, jag blir galen när jag ser att dom börjat dra fram alla möjliga julsaker redan, det är ju mera än två månader till jul ännu! Lugna ner er för allt i världen, undra på att folk är stressade i dagens läge, snart skall man väl börja planera julmiddagen två veckor efter midsommar, huvva!!

Nu hinner jag inte mera, ska ha printat ut lite material inför morgondagen så vi avrundar så här smidigt, ha de gott!!

Kommentarer
mela

flinar alltid när jag tänker på spice ice (speciellt i vasa) vet inte om nina berättat att jag gick fram till disken och sa att jag skulle ha en spice ice. haha. Nåjaaaa, de va länge sen nu;)

2008-10-22 @ 15:32:08
Marika

HaHa! Den var bra! Ska pröva det nästa gång och se vad dom säger! :-)

2008-10-22 @ 16:49:57
mela

gör det ;)

2008-10-22 @ 21:39:40

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort