Hemma igen

Nu har vi äntligen landat i Finland igen. Har varit och hämtat Kira och jag vet inte vem av oss om var gladast, David bara morrade hon åt till först när hon såg honom genom fönstret, hon tyckte väl att han var för mörk så hon kände inte igen honom! :-)

Nu är vi här vid mina föräldrars och här skall vi stanna över natten, ska i jobb båda två i morgon nämligen så på det viset slipper vi en körning åtm. Blir troligtvis jobb för mig på måndag också om nu inget drastiskt inträffar.

Summa sumarum så har vi haft en underbar vecka, tiden har ju gått väl snabbt som alltid men vi har i allafall fått vila upp oss och tankat energiförrådet som var långt på minus efter den sista tidens hallå med allt från skolstart till husförsäljning och flyttstress.

Ska uppdatera med lite foton i ett senare skede när vi är hemma på vår egen dator, har dock varit lite lat med att fota den här resan måste jag erkänna.

Nu måste jag sluta, har annat att göra. Grattis åtminstone till lillbrorsan, minstingen vid oss som fyller hela 18 idag!!! :-)

Ha det gott!

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort