Hola!

har pa gran canaria har vi det alldeles fortraffligt! Hotellet ar superfint, absolut det basta vi varit pa hittills. Vart rum ar hur stort som helst med en sang som ar sakert tva meter bred, balkong med havsutsikt och ett jattesnyggt badrum. For att inte namna hotellfrukosten, gubben tankte aldrig sluta ata. Det fanns ju bord efter bord fullproppat med lackerheter, jag lyfter verkligen pa hatten, de har verkligen klass har! ;-) Stallet kan verkligen rekommenderas, atminstone allt vi sett hittills.

Vi har egenligen inte varit ute fran hotellomradet annu, har legat och halvsovit och lost korsord vid poolen, iddes inte sola sa lange idag sa man fullstandigt branner upp sig forsta dagen, kanns ju lite onodigt. Vi skulle soka oss mot rummet men da holl de pa att stada dar sa vi lat dom stada ifred och for till receptionen istallet, man kan ju alltid blogga lite! ;-)

Gubben vill att vi ska fraga vad det kostar att ha all inclusive, men jag har pa kann att det ar sviindyrt, och sa tycker jag ju att det ar lite trakigt att bara ata pa hotellet, man vill ju se lite annat ocksa!

Vadret idag har varit ratt sa bra, ganska mulet pa morgonen/formiddagen, men sedan redde det upp sig och nu har solen stralat sa mycket hon bara orkat. Svala vindpustar haller ner hettan, sa det ar bara att ligga och njuta!

Nu ska jag hinna kolla aftonbladet lite ocksa, och dessutom ar det ju tyngre for er att lasa nar det inte ar nagra prickar pa a, a och o.. ;-)

Ha de gott, for det har vi!! :-)


Kommentarer
Sofie

Oj så lyxigt det låter! Blir nog lite avundsjuk på er! :) Ha de så bra!

2008-10-11 @ 07:37:51
Hemsida/blogg: http://sofiehelena.blogg.se/
Marika

de ska vi! :-)

2008-10-11 @ 22:14:18

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort