kållbyhelg

Jag och Kira sover i Kållby i helgen då gubben är bortrest. Har (äntligen) fått utrett hennes toviga päls och badat henne så nu är hon hur mysig som helst, skulle kunna använda henne som kudde hon är så ren och fin.  Nu borde man ju vara duktig och borsta henne grundligt varje dag så skulle man ju inte behöva sätta så lång tid på att reda ut några tovor. Hen är ju så mycket mysigare såhär!

Har just varit på en förmiddagspromenad men mamma och deras två hundar och nu blir det snart mat här i huset. Måste erkänna att det är lite lyx att få komma och bo här, värsta hotellservicen... ;-)

Läste en bok i natt, Marianne Käckos "Ta livet av mig mamma" som handlar om tiden då hennes dotter var svårt sjuk i anorexi. Jag måste erkänna att jag läste den i ett svep (till klockan halv fyra på morgonen ;-) ) och den var verkligen läsvärd, rekommenderas å det varmaste!

I morgon har jag seminarium, vi skall framföra vårt grupparbete om allergier, och om jag ska vara ärlig är jag mycket dåligt förberedd! Men jag har ju hela kvällen på mig ännu, och jag ska nu inte ha så lång bit så nog ska det gå vägen, värre är det med mitt andra arbete i vårdvetenskap, där känns det nog som om man vore ute och seglade å det grövsta. Men jag har ännu måndagseftermiddagen på mig att få nån rätsida på det arbetet också.

Tisdag ska jag på mitt första studiebesök, till VCS, ska få se hur en hygienskötares vardag ser ut och bli informerade om hygienkraven på sjukhusen. Ska bli kul, man har ju det här med hygien lite i bakfickan från tidigare, så laborant och livsmedelsarbetere som man är! :-)

Har inte hört något om min praktikplats ännu, hoppas, hoppas hoppas jag får komma dit jag ville!!!

Ha de gott allihop, trevlig fortsättning på helgen!!

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort