Sweden

Sitter på hotellrummet och surfar för fulla muggar.
Hitresan gick bra, även om jag var trött, sov en stund där före Uleåborg, men som bekant är det inte det bekvämaste sättet att sova på så det är lika bra att hålla sig vaken.

Var en snabb visit till Siggi o Melas på kvällen och styrde sedan kosan mot hotellet.

Efter en god natts sömn så åt vi hotellfrukost ( mums ;-) ) och sedan åkte vi till ett stort loppis som de ordnar här i Luleå den här helgen. Var otroligt mycket folk där, många finlandssvenskar/finnar också, så vi fick stå ganska länge och köa innan vi slapp in. När vi stod där i kön så såg jag bakhuvudet av en man som stod några meter längre fram i kön och tänkte för mig själv att han såg precis ut som Jimmy ( syrrans man).  Strax därefter svängde mannen som stod framför honom sig om och då såg jag att det var Jimmys farsa. Slog i hop två och två och fick det till fyra så jag sträckte på mig lite och visst såg jag syrrans röda hår över folkmängden. Kilade fram och skrämde halvt livet ur Jimmy när jag frågade vad de riktigt gör i Luleå. De visste inte att vi skulle hit och vi visste inte att de skulle hit så det var verkligen en överraskning. Så jag fick ju se Kevin i allafall den här helgen, bara det blir man ju glad av!! :-)

Gick senare en vända på stan, men jag var inte på nåt vidare shoppinghumör så det blev bara lite böcker, närmare bestämt fyra stycken.. ;-) Så nu har jag att göra några dagar framöver, även om jag borde läsa skolbäcker och inte romaner! ;-) Sen var vi på barnkalas, där var det fullt hus. Många släktingar och vänner som ville fira töserna små! Melas pappa hade bakat supergoda tårtor! Så Mela, vi kommer nog på flera kalas! ;-)

Senare på kvällen blev det hämtpizza, ännu mera supergott! Har inte ätit nån pizza i Finland som ens kommit i närheten av de pizzor vi ätit när vi varit hit till Sverige, man kanske borde flytta hit? Om inte för annat så för deras goda pizzor! Nä, skämt åsido, vill inte flytta nånstans på myyyyycket, myyyycket länge!

Nu är vi tillbaka på hotellet, känner mig lagom mätt och trött så nu blir det nog att söka sig i säng, i morgon är det hemfärd som gäller, och eventuellt en vända via IKEA, man ska ju dessutom längre söderut än vanligt då man ska ända till Vasa, så jag gissar att min ända så gott som ger upp kontraktet innan vi är hemma! Så ska vi ju hämta Kira också, de har inte ringt ännu så jag antar att det gått bra, hoppas det i allafall!

Nu får det räcka för det här gången, ha det gött! :-) Godnatt!! 

Kommentarer
mela

tack å välkommen åter!

2008-10-26 @ 18:13:40
Marika

du kan lita på att vi kommer flera gånger! :-)

2008-10-27 @ 11:27:32

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort