tydligen

har vi fått internet till lägenheten redan fast dom sa att det skulle ta ca två veckor, inte illa! :-)
Har just kommit hem från skolan, har haft en trött dag idag, fick ju köra från Kållby i morse så jag hade lagom tidig väckning, tur att det inte var lika dåligt väder som igår kväll i allfall. Sedan hade vi seminarium ,så vi fick undan presentationen av ett grupparbete, och sedan var jag och färdigställde ett annat så nu kommar jag att ta det lugnt till vi kommit hem från resan.

I morgon har jag ju bara ett par timmar studiebesök, sedan är jag ledig resten av dagen, undrar vad jag ska hitta på då? Gubben kommer antagligen att vara borta hela halva kvällen , han skulle och täcka in några vattenrör till vårt gamla hus, det sista han har att göra innan han helt kan lämna över åt de nya ägarna. Visst bor jag två tre kvarter från torget men att gå ensam och snurra runt i affärer  i centrum ger jag inte mycket för, har fortfarande inte blivit någon shoppingtyp, oberoende av hur  mycket "storstadsbo" jag blivit! ;-) Kanske jag skulle gå på blodgivning, ett enkelt sätt att göra en "god gärning". Få se hur det blir.

Nu sitter jag här och är dööööhungrig, borde sätta igång med nån matlagning, har ju fått min splitternya spis som jag inte ens hunnit använda än, den måste prövas!

Ha de gott!!

Kommentarer
madeleine

efterlyser liti bildre från nya hemmet;)

2008-10-06 @ 17:12:44
mela

instämmer med föregående skrivare :)

2008-10-07 @ 08:51:09
Marika

HAHAHAA!!! Ni vet inte vad ni önskar.. ;-) Vårt kombinerade sovrum/kontor kan endast sammanfattas i ett enda ord - kaos!!! Har ingenstans att sätta alla grejor, så innan jag hunnit gå igenom allt har vi väl drunknat i dom, har inget matbord och ingen soffa.. not hot! men kanske jag kan bjussa på nån bild ur röran ändå.. ;-)

2008-10-07 @ 12:08:49

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort