Onsdag

Min första dag som skulle innehålla lektioner enligt läseordning - och gissa hur min läseordningsonsdag såg ut... Blank!
Så var har jag då förslösat denna lediga onsdag om inte i jobb på min kära korvfabrik! :-)
I morgon börjar jag kl 13, slutar klockan 16, och på fredagen skulle jag bara på "inskription" så det skippar jag. Börjar inte köra till Vasa och tillbaka för att höra en timme på uppklädda gubbar som försöker överglänsa varandra i förmågan att hålla välformulerade tal, njet panemaj!
Det blir korvfabriken igen. Omväxling förnöjer heter det ju... :-)

Har inte riktigt koll på det här med läseordningar ännu, man skall kolla dom på nätet via Novias hemsida, som ju inte fungerar som den ska för tillfället så man måste via syh´s hemsida istället och sen klicka vidare, vidare, vidare och så måste man kolla dem ca en gång i kvarten för att dom kan ändra lite hur som helst, såå ja ni kanske förstår om det känns lite yrt? :-)
Men om jag kollat rätt och nästa veckas läseordning inte ändrar så kommar jag att ha hela två dagar i skolan nästa vecka, resten får jag spendera i jobb.
Har en känsla av att med den här farten så får jag inget studiestöd, de kommar antagligen att tycka att jag är för rik (stor risk ).

Undrar när jag kommer att lära känna igen de som går i min klass? ;-) Jag är totalt usel på ansikten och namn, föredrar att komma ihåg siffror i stället, vi hade en "lek" i går på eftermiddagen för att man skulle lära sig allas namn, och de fastnade för stunden, men nu har de nog farit är jag rädd..

Mera en annan gång!

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort