Packning pågår!!

Har inte riktigt tid med något bloggande just nu, vi packar för fulla muggar.
Har rensat ur vårt klädskåp och gissa om man har mycket onödiga kläder, gamla trasiga paltor som fick åka direkt till soptippen.
Sen lite annat som "krympt i skåpet" så försöker bjuda ut det åt de som kan tänkas vilja ha lite arvegods.
Skulle ha behövt rensa ur vårt klädskåp för länge sedan, men det är nackdelen med att ha för mycket rum i skåpen. Man har rum för så mycket skräp också.

Har varit och tittat på lägenheten i Melmo. Den var helt ok, men lite mindre än jag trodde från början. Speciellt "stugköket" där man ska ha rum för både matbord och soffa och sånt. Gubben var inte helt övertygad över området heller så i dag har han ringt på två lägenheter som finns i centrum. Skall på visning på tisdag så får vi se vartåt det lutar sedan. Dom två han ringde på idag hade ingen egen bastu i lägenheten, vilket vi ju förstås tycker att är ett minus, men om dom är helt ok annars så ska man väl överleva trots det också.
Har funderat lite mera på den vi var och tittade på först också. Vi var i kontakt med ägaren i går och han skulle ringa på måndag om han inte fått nåt köpeanbud innan dess. Vi har tänkt fråga om det finns möjlighet att fixa upp lite där, åtminstone sovrummet och helst också köket. I såfall kan jag nog tänka mig att bo där, läget var ju alldeles utmärkt och balkongen var super.
Lite väl långt från skolan, men det går väl bussar ska vi hoppas, annars är ju en 5 kilometers promenad lagom uppfriskande.. ;-)

Just nu känner jag mig alldeles slut, har sovit sämre de här senaste nätterna, tror själv att det är det här med lägenhetssökandet och "flyttstressen" som gör mig ur balans. Idag när vi var och äta pizza (en "bantares" bekännelser) så var jag från början genomtrött och nästan gråtfärdig bara för att vi dividerat och funderat så många gånger fram och tillbaka om lägenheterna hela dagen. Så när pizzabagaren gjorde en dundermiss och satte vitlök på MIN pizza istället för gubbens så var det helt enkelt droppen som fick bägaren att rinna över. Väluppfostrad(?) som jag är sa jag inget och lyckades hålla masken när vi fick pizzorna till bordet. Sen hade jag gubben att plocka bort det han kunde se av vitlöken och jag kände hur tårarna började rinna. Där sitter man i hörnet (lyckligtvis) och GRÅTER över lite vitlök. Nåja gråta är väl ganske lite överdrivet men tårarna rann (lyckligtvis tyst) nedför mina kinder. Gubben fattade att jag fått spunk och som tur började vi skratta åt eländet. Så om nån såg att jag satt och torkade tårar i servetten så trodde dom förhoppningsvis att det var för att jag skrattat så tårarna runnit. Konstaterade att det inte är lätt att vara kvinna alla gånger, försökte skylla det på PMS, men jag antar att jag är lite rubbad! :-)

Har varit och hälsat på ljuvliga Kevin idag också! Han fick komma hem i går så jag måste ju naturligtvis och kika lite närmare på underverket. Fick t.o.m. hålla honom en stund, så nu är jag totally in löööv!! <3

Trodde jag hade mycket mer att blogga om men nu verkar det vara stopp, kanske kommer mer senare om jag kommer på allt jag glömt nu.

Ha det så gott, och undvik mig som närmaste dagarna, jag är nämligen en vandrande vitlöksbomb för tillfället! :-)


Kommentarer
mela

och vitlök som är så gott ;)

2008-09-20 @ 21:56:35
Marika

Det värsta är väl att jag inte egentligen har nåt emot vitlök, bara lukten efteråt, men det var väl bara det att jag inte skulle ha det då.. ;-)

2008-09-21 @ 17:28:25

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort