Effektiv förmiddag

Nästan så jag överansträngt mig.. ;)

Steg upp klockan sex i morse (observera att jag är ledig i dag, eller ska till natten rättare sagt..) tog min morgonlänk i ett huj, fixade sedan smarrigaste frukosten åt gubben och mig, sämre start på dagen kan man få!

Har hunnit städa, rensa upp en massa papper som lämnat efter att skolan var slut, tvätta, vika, diska, koka, äta... you name it! Väntar nu bara på syrrorna o Linda så vi får göra stan osäker en stund. Har grävt i alla mina gömmor och skrapat i hop lite slantar som jag hoppas kunna sätta sprätt på idag, känner mig på shoppinghumör för en gångs skull. Vilket säkert innebär att jag inte hittar ett smack som jag vill ha, men vad gör väl det, då får jag försöka tänka att jag sparat en slant i stället.. ;-)

Önskar er en superbra fortsättning på dagen och hoppas att mitt goda humör smittar av sig, för just nu känns det verkligen som om jag mår toppen! Underbar känsla!!


Kommentarer
Sofie

Duktiga du! Roligt att du äntligen får äta god mat igen! :) Hoppas du hittar något fint.

2009-04-16 @ 12:38:18
Mia

Va skönt att du kommit fram till att äta mat på heltid nu. Inget dumt beslut enligt mig. Du har fått igång en så bra livsstil, så om du fortsätter i den stilen, ja tom fast du lite sku fuska, så kan man absolut inte kräva mer. Som sagt, man ska ju leva för annat än matfixering oxå. Kan inte med ord beskriva hur imponerad jag är av dig! Du borde nog vinna ngt bra pris, typ nobels fredspris i litteratur el nåt annat passande. ;-) Mer målinriktad, självdiciplinerad mänska får man allt leta efter!

2009-04-16 @ 21:19:21
Marika

Oj, oj.. jag riktigt rodnar av allt beröm.. ;-)

2009-04-17 @ 18:35:58
Hemsida/blogg: http://kirasmatte.webblogg.se/

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort