Köksa

I dag har jag fått pröva på att vara kökspersonal. Det var riktigt roligt, men man fick nog hålla i gång hela dagen för att hinna med allt som skulle göras. Skall också vara i köket på fredag, men innan dess ska jag hinna ha ett morgonskifte på "min" avdelning och en ledig dag.

Har alltså varit med och gjort kållåda, diskat, hackat sallad, diskat, skurat ett stort kylskåp, diskat lite till och har dessutom fått höra finska hela dan. Tyckte jag klarade mig rätt så bra, ser fram emot att få börja läsa lite finska igen nästa läsår, den behöver verkligen övas, speciellt innan man ger sig ut på nästa praktik.

Gubben ska jobba länge i kväll, det sista ska ställas i ordning inför öppnandet av deras butik. Nu kommer jag inte ihåg om de ska öppna i morgon eller på torsdag, men antingen eller. Får i allafall räkna med att han inte kommer hem i första taget. Vilket betyder att jag har en massa timmar att ta kål på och för tillfället lockar inte nån promenad. Vet också att jag borde låta mina ben få en vilodag, har inte haft nån ordentlig vilodag på några veckor nu, det har varit motionerande morgon och kväll de flesta dagar. Sen var jag ju nog på morgonlänk i morse också, så helt lediga har benen mina ändå inte varit i dag heller. Får se hur det blir, kanske jag likväl hittar nån överbliven motivation liggandes i nåt hörn om jag börjar se mig runt lite.
Vi var och storhandlande i går på kvällen så jag borde ju åtminstone ha ingredienser att fixa till en smarrig middag av. Där bode jag ju få nån timme att gå åtminstone.

Bakade en yoghurtchokladkaka igår och den blev riktigt lyckad, alldeles för god så jag var tvungen att sätta den i frysen nu direkt jag kom hem för att inte äta upp hela långpannan själv.. ;) Fick än en gång konstatera att nu är det på tiden att vi får nåt främmande, för min frys är fortfarande sprängfull sedan mitt galna bakande här tidigare i år. Så ni får alla ta åt er, här kommer en offentlig stående inbjudan!

Nu ska jag slösurfa en stund medan jag skickar Kira på jakt efter motionsmotivationen. Ni får ha det så gott! :)  

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort