Snabbt växlande planer

Efter en natt med dålig sömn har det varit en jobbig dag på praktik. Men jag överlevde den och när jag kom hem så bytte jag om för att ge mig ut på en joggingtur. Men sen kom gubben på att vi nog ska åka norröver ändå, så vi hoppade i bilen och körde till mina föräldrars. Fick sen ta en promenad med min kära mor här i stället. I morgon blir det väl rätt så tidig hemfärd då jag ska i jobb till kvällskiftet.

Kör min första dag på bara måltidsersättningar och ännu lever jag, men visst är man sugen på att stoppa nåt gott i munnen! Men nu har jag bestämt mig för att inte ge mig, minst en vecka, helst flera ska jag nog köra på det här viset. Det SKA gå.

Har i övrigt inte mycket att komma med, ska snart ta ett varmt bastubad, skönt! Sen ta det lugnt och njuta av att inte ha några måsten för tillfället. Det är de stunderna som gör livet lättare att leva!

Ha nu alla en riktigt skön fortsättning på helgen!

Kommentarer
Mia

Nämen ojojoj va du e tåff! Kan int fata et nan kan ha tokidean självdichi som ty har! Du sko no va välo ti nå ditt mål mesama, så kova som ty er. Ja måst no säj et ja e imppo, å he me råga! Lycka till!!

2009-04-04 @ 20:01:51
Marika

Känder no me allt ana än tåff fö tillfälli. Maga bara mullrar oc ja e allt tröitt o vinglo. Men he SKA ga! ;-)

2009-04-06 @ 14:36:59
Hemsida/blogg: http://kirasmatte.webblogg.se/

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort