Vackert väder och shopping

Äntligen lite mindre blåst, samt strålande sol, så vackert som det bara kan bli en vanlig dag i april! Hade en bra dag på jobbet och tog en lååååång promenad när jag kom hem. Var ända till bostadsmässoområdet igen och spanade in lite hus. Såna där hus man bara kan drömma om.. ;)

Sen fräshade jag upp mig och gick in till stan. Skulle egentligen bara köpa lite mat då mitt kylskåp började bli tomt, men måste ju svänga in via HM. Tänkte att jag prövar några av de snygga sommarklänningarna som jag kikade på senast och när de satt som gjutna så kunde jag ju bara inte lämna dem där eller hur? Blev även en tröja och lite underkläder. Sen har jag ätit mat och förätit mig på nötter som jag hittade i skåpet. Nötter är ju i viss mån hälsosamma tänkte jag, speciellt om de inte är saltade och rostade utan "naturella". Dock är jag mera än övertygad om att man INTE ska vräka i sig de mängder jag gjort nu, urk! Känner mig sprickfärdig och illamående. Såna här gånger önskar man att det gick att spola bakåt i tiden och lämna nötterna i skåpet i stället för att stoppa dem i munnen. Fy på mig!

I kväll kommer äntligen gubben hem. Blev ingen vidare resa för hans del - böter på över 300 € och sen hade nån grej på bilen gått sönder också - hohho!! Hoppas att den håller ihop hela vägen hem från Åbo åtminstone!

Nu ska jag ta en riktigt lång, skön och varm dusch och sen hoppa i säng, mina nätter har blivit på tok för korta den senaste tiden trots att jag vare kväll menar att jag ska gå och lägga mig i tid. Nåja, bara morgondagen kvar, sen fyra dagars ledighet - gissa om man ska njuta! :-)

Godnatt!

Kommentarer
Sofie

Ja snart är det sommar! ;) Klart att du skall unna dej lite nya kläder så duktig som du är!

Inte roligt med en massa böter...

2009-04-23 @ 12:11:32

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort