1!

En ensam natt kvar. Ca ett dygn kvar som särbor, kan inte tro att det är sant.

Sitter och myser med systersonen Kevin - här kommer hans hälsning:

gfycr gf rgtjkrfmefje rmreikeporeeföukre n n

Har egentligen inte tid att sitta här, har tänkt att jag ska gå igenom mina kläder uppe på vinden, om nu nåt behöver tvättas inför våran resa. Troligtvis en del, men orka? ;)

Blev i går en vända till grannstaden med stort K tillsammans med min kära mor. Jag skulle egentligen handla lite saker till skolan, men jag kom hem 100 € fattigare och utan skolgrejer. ;) Hittade först ett par TP skor, vars utgångspris var 74,90€, men de var nedsatta till 37 nånting. Eftersom jag ju är i desperat behov av skor och de var både snygga och bekväma så tänkte jag att jag tar dem. När jag sen kom till kassan visade det sig att de endast kostade 29.90. Glada överraskningar får man ju inte för mycket av! ;) Hade också kommit in en del höstkläder till H&M och jag hade kunnat komma ut med massvis om vi inte haft vett nog att ta oss ut så fort jag hade bestämt mig för några tröjor. Som avslutning blev det inhandlat lite solcremer och after sun på Anttila, ett absolut måste inför den kommande veckan. 8-)

Nu ska jag som sagt försöka röja lite i mitt klädförråd, helst så att jag bara kan ta mitt pick och pack i morgon innan vi styr kosan mot Vasa. Blir bara en natt i Vasa, för sen på lördagskvällen/natten så kör vi ju ner till Vanda (gäspar redan vid tanken på att köra nattetid). undrar vad de har för väderprognoser just nu, borde ta en titt. Sen ska jag fixa kläderna.. ;)

Ha det gott!! 


Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort