En månad

har gått sen jag bloggade senast. Kanske på tiden med en uppdatering då? =)

Här har livet rullat på i samma gamla banor. Har haft ett underbart väder senaste vecka med flera dagar på sjön och t.o.m. ett par simturer i havet! Härligt med sommar och sol!

Har nu en och en halv vecka kvar att jobba, sen blir det en vecka ledigt innan man får ta itu med studierna igen. Ser fram emot hösten och att få komma in i lite egna rutiner igen. Samt att flytta hem till mitt eget hem förstås. Har hittills denna sommar sovit en natt i min egen säng, så ni kan tro att det ska bli konstigt att komma hem till Vasa igen.

Den lediga veckan är under stadig planering för tillfället. Drömmer ju förstås om nån resa - gubben nämnde Stockholm på eget initiativ och det vill jag ju inte gärna låta honom glömma. =) Men samtidigt sitter jag och hittar en massa lockande billiga resor söderut. Är lite kluven i det här fallet. Känns nästan som om det är lite för nära inpå sommaren för att åka söderut, skulle då kanske hellre resa dit lite senare i höst. Sen är det ju alltid den där ekonomiska aspekten på resandet.. Även om jag jobbat hela sommaren och hittills inte desto värre strött pengar omkring mig så har det nog funnits "hål" att stoppa eurona i, tyvärr... men det är väl så det ska vara. Få se vad det blir av det hela.

Har för en stund sen kommit hem från jobbet och boxningspasset som var en perfekt avslutning på arbetsdagen. Blir ett pass i morgon också, här kan man tala om beroende. Haha! Vet inte hur hösten ska gå utan boxning, har kollat på lite gympriser i Vasa men det är ju alldeles hutlöst vilka priser de har mage att begära, t.o.m. av fattiga studeranden. Så det blir väl jag och Kira nötandes längs med strandpromenaden som vanligt.. Det är ju åtminstone gratis än så länge! =)

Nu ska jag hoppa i duschen, har hunnit varva ner lite så att inte svetten fortsätter att rinna t.o.m. efter att man duschat. Skönt med lite sämre väder nu mellan varven, ingen press på att man borde ta tillvara alla soltimmar som erbjuds. Efter att ha avverkat ett boxningspass också så har man heller ingen press på sig att man borde ut och motionera. Blir att bara ta det lugnt med andra ord, härligt! =)

Nåja, nu ska jag inte överanstränga mig i bloggivern. Kan ju få träningsvärk i fingrarna då man är så ovan. Nu ska vi hoppas att det inte blir lika långt till nästa inlägg, men jag lovar inget! ;)

Ha det gott alla!


Kommentarer
Åsa

Va roligt att hör na från de igen... He e allti lika kul ti läsa :-)

2009-08-11 @ 17:27:39
Irene

Instämmer, roligt att läsa dina inlägg igen!

2009-08-11 @ 20:02:56
madeleine

he finns ett ganska billigt gym (budo gym & fitness) som jag tror att har boxning på schema. kan ju vara värt att koll upp... :)

2009-08-12 @ 09:10:12
Anonym

Kul om nån tycker det är roligt att läsa ens blogg! :) Tack för tipset om budo f&g.. Har varit inne och kikat på deras sida tidigare, men då tyckte jag att de inte hade nån boxning. Men i dag på boxningen var det en tjej som sa att hon tränat där tidigare och då på nåt som liknade den boxning vi har på jobbet! Måste undersöka saken närmare! =)

2009-08-12 @ 17:31:45
Mariana

Va kul att du e tibaka.... Ja ha sakna att läsa bloggen din...

2009-08-12 @ 19:24:30

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort