Godmorgon!

Efter en evighetslång väntan (kändes det som) i går fick vi äntligen vårt rum vid halv ett tiden. Vi bytte hastigt om och sökte oss till det lilla poolområdet här på hotellet. Solen sken från en klarblå himmel och det var inte utan att vi slumrade till mellan varven, hade ju en aning sömnbrist p.g.a. förra nattens resande. Det blåste ganska friskt, men ljumma vindar som bara tog bort den värsta hettan, så det var bara att ligga och njuta. 

En fyra tiden bestämde vi oss för att det fick räcka som första dos, så vi sökte oss mot hotellrummet. Då märkte man att solen nog tagit lite ändå, dock var nog gubben en liten aning rödare än jag. Han har inte haft lika mycket tid och möjlighet att vara utomhus i sommar. Efter en tupplur på ett par timmar gav vi oss ut i kvällsvimlet här i stan. Samma sak som vanligt, inkastare i varje hörn som garanterar att just deras mat är den godaste. Sist och slutligen valde vi bara en i mängden, det såg ju åtminstone mysigt ut där! =) Inget dåligt val gjorde vi heller, jag valde en tallrik med Gyros och det var det smakligaste jag ätit sen morsans möra nötinnerfilébitar! 

Trots våran upplur var vi fortfarande inget vidare pigga, så en elva tiden blev det en sista dust men after sun flaskan och sen stöp vi isäng. Vi var så trötta att inte ens de något berusade (för att inte tala om tondöva) svenskarna som sjöng abbalåtar under vårt fönster kunde störa oss. 

Ska nu strax söka oss ner till restaurangen här för att se vad bufféfrukost innebär på det här stället. Jag är mera än övertygad om att den inte klår den vi hade på Gran Canaria, men huvudsaken är väl att man blir mätt! Sen är urvalet och smaken bara olika plus i kanten! =)

Det ser ut att bli en lika fin dag i dag också, redan står solen högt och en molnfri himmel gör att vi ser Turkiets berg från vår hotellbalkong, nu ska vi fort börja njuta, dagarna har ju en tendens att rinna ifrån en när man är på resa.

Ha det gott!  

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort