Hellou!

Blev några dagars uppehåll med bloggandet då vårt nät inte fungerar så bra som man kunde önska. Ytterst sällan fungerar det på rummet utan man måste ta sig ner till receptionen för att alls slippa online.

Vi har det bara bra här, solen steker varje dag och friska vindar svalkar oss på stranden. Lyckades somna i solstolen i förrgår så jag har nog fått låta bli att sola ryggen nu i två dar, men annars rätt så ok. Lite solallergi märkte jag av i dag, så det blir nog att ta lite högre solskyddsfaktor nu de sista två dagarna.

I morgon ska vi på kryssning till Lindos, startar nio på morgonen och borde vara tillbaka vid halv sex. Ser fram emot det, Lindos lär ska vara ett vackert ställe och senaste gång vi var hit kom vi oss inte för att åka dit. 

Annars flyter dagarna på, kom mig för att skaffa en luftmadrass i dag så man har fått slänga sig i vågorna. Här skulle Kretagänget trivas till max! =)

Vi har varit väldigt dåliga på att fota hittills den här resan, men vi ska försöka bättra oss i morgon! =)

Nu måste jag hinna kolla lite annat också så ni får nöja er med den här korta uppdateringen! 

Ha det så gott alla!

Kommentarer
Mia

Låter hejlt fantastiskt! He sku no va me liti luftmadrass-gris! Vojvoj tå restn åv Kreta-gänget e så byggfati så di snällt få lämm hejm. Kanski tå vi fyllde femti?!!

2009-08-29 @ 15:27:14

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort