Magplask tillbaks i vardagslivet

Jahapp - vardagen kommer emot utan pardon..

Landade en två tiden på eftermiddan i går och efter många om och men så kom vi oss iväg körande norrut. Stannade över natten i Kållby och körde i morse ner till Vasa med bilen fullpackad, både med kappsäck, hund, blommor och diverse kvarglömda saker. Hade en knapp timme på mig att få nån rätsida på livet innan jag skulle till skolan, men det gick någorlunda.

Skolan var helt ok, roligt att träffa alla mina vänner igen, hade dessutom fått en ny kontaktlärare som vi träffade efter den första informationen. Efter lunchen som inte existerade sparkade vi igång med första kursen - it&hälsa. Det är en delkurs i kursblocket ledarskap och administration. Typ ännu en av dessa som jag absolut inte orkar med. Dessutom en 5 poängare - örken törken... Här även en kurs som heter forskningsmetodik och utveckling som faller under samma kategori (utfyllnad för att få utbildningen att räcka många långa år). Även den en 5 poängare, men på nåt sätt sak man väl lyckas krångla sig igenom dessa mördarkurser. Det värsta är ändå kvar - vi börjar med finskan. =( Om bara nån vecka är det dags och jag lovar er - jag väntar INTE tills den dan - snarare tills den dan då den kursen är avklarad. Sen borde man försöka få åtminstone 4 i den kursen så slipper man ta lilla språkprovet sen. Vi får se hur det artar sig!

Efter jobbet tog Kiragumman och jag en timmespromenad. Jag märkte hur mycket jag ändå saknat våra promenader, det är ju så vackert här i Vasa. Pigga och glada kom vi hem och jag fick försöka fortsätta att reda upp livet efter resan och flytten o allt möjligt. Hann även och handla lite smått till vårt ekande tomma kylskåp. Sen var Davids föräldrar hit en sväng då de ändå var i nåt ärende hit till Vasa,  


Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort