Miss i nassen blogg...

Har firat vår femte bröllopsdag i dag. Fick en orchidé av gubben - undrar vad han tänkte med det? Jag har ju inte direkt de grönaste fingrarna på den här planeten.. ;) Nä, skämt å sido - klart man blev glad! Vem blir inte glad av att få blommor?

Vi kom oss sen också så långt med våra semesterplaner att vi fick bokat en resa - not too bad eller hur? Blev en södern resa till slut, efter lite velande hit och dit. Det blev i slutändan inte mycket dyrare än fem dar i Stockholm, så varför inte? Denna gång bär det iväg till Rhodos. Vi har ju varit till Rhodos en gång förut, men då var vi lite väl sent, i mitten på oktober så vädret var inte det bästa. Nu hoppas vi förstås på varma soliga dagar, så att vi kommer hem fräscha, brunbrända och utvilade tills man får ta itu med skola och jobb igen.

Köpte en armkedja i silver åt gubben. Han fick en för två år sen när vi var på Kreta, men innan vi kommit oss så långt som till bilen på flygplatsen så hade den försvunnit. Om han då tappat den eller om nån lyckades sno den från hans arm, det kan jag inte svara på. Men nu har han en ny åtminstone! =)

Fick äntligen städat i kväll också så det kändes skönt, nu ska jag alldeles strax krypa ner mellan rentvättade lakan med armen om min älskade make sen fem år tillbaka! ;)

Godnatt!

Kommentarer
mela

Grattis i efterskott ;) Tänk, snart är det vår tur... 5 år!! :o



Och vad kul med resa avis

2009-08-15 @ 07:22:00
Hemsida/blogg: http://melano.webblogg.se/

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort