Packande

I morse kom vi hem till Vasa, gubben är i jobb och jag fick ta itu med uppgiften att packa upp alla de sjuhundrafemtioelva väskor med saker som jag slarvat med mig norrut över sommaren. Det gick förvånansvärt fort ändå, men sen hade jag ju kvar nerpackandet. Som vanligt har man ju beslutsångest över vad man riktigt ska pressa ner i sin kappsäck, men nu tror jag att jag börjar ha läget under kontroll.

Håller samtidigt på att röja upp lite här, det lät så lovande på gubben när han sa att det bara är att dammsuga så är lägenheten färdigt städad, men det visade sig att vi har lite olika uppfattningar om vad som kallas fördigstädat. ;) Men jag har ju hela halva dan på mig, nog ska jag väl få nån rätsida på det innan kvällen och avresan. Har tredje maskinen med tvätt på gång och börjar snart se nån bordsyta på köksbordet, så om nån timme kanske man kan säga att det bara är dammsugandet kvar för att det ska vara färdigstädat! =)

Glömsk som jag är lämnade jag ju våran "flygbiljett" i Kållby, vilken tur att det inte var nåt större problem att printa ut en ny, skulle ha varit snopet att vara tvungen att köra där via innan vi kör ner till Vanda. Tyder på att jag inte är riktigt klar i knoppen än, det blev rätt så sent i går och tidig väckning på det gör ju inget bättre. Har försökt att riktigt hålla i gång sen jag kom hem för om jag hinner slappna av nån längre stund är det stor risk att jag somnar. Borde inte sitta längre framför datorn heller, har ju som sagt lite finlir kvar innan vårt lilla bo är i det skick jag skulle önska. Det är ju alltid så mycket roligare att komma hem till en färdigtstädad lya än till ett kaos.

Ha det gott alla bloggläsare, vi får se hur det blir med bloggadnet under resan, beror på vad det finns för internetmöjligheter på hotellet, det har jag inte lagt på minnet. Vi hörs! =)

Kommentarer
Irene

Ha det så bra på resan! Njut ordentligt nu förrän pluggandet tar vid!

2009-08-22 @ 17:50:30

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort