Pust!

Blev en och en halv timmes boxningspass i dag, svettigt värre - jag tror att det skulle ha gått att vrida ur min tröja efteråt! Men oj oj så skoj!!

Sitter och drömmer mig bort och söker all världens billiga resor, hur låter det med London? Har aldrig varit dit så det kunde vara intressant. Eller Milano för den delen, men de flesta billiga resorna dit började vara slutsålda tyvärr.

Hade smått funderat på att bjuda gubben på spa i helgen då vi har vår 5 - åriga bröllopsdag på fredan, men han lät inte så där överförtjust, sa att han hellre far senare i höst. Visserligen har han en point i det han säger, men just nu ligger resefebern hårt över mig, skulle bara behöva iväg nåntans! =)

Regnet öser ner för fulla muggar där ute, skönt att ha tränat klart, duschat och ätit, får bara ta det lugnt resten av kvällen. Känns minsann i kroppen att man boxat två dar i rad, så jag tror inte det blir några problem att få tag i sömnen i kväll! 

I övrigt inte mycket att komma med, förutom att jag blev tipsad i dag om att budo fitness o gym i Vasa (lite billigare gym) ska ha nån liknande typ av boxningspass som det jag är på i jobbet. Låter för bra att vara sant. Borde ta och ringa en av mina vänner som jag vet att tränar där och fråga om hon vet mera om saken. Det vore ju för gött om jag kunde fortsätta att träna likadant i höst/ vinter! Jee, jee!!

Ha det gott!

Kommentarer
Janna

Vi måra å va på intervall-pump vi just budo i Vasa å he va sviinkul å tungt!! Men he va ju na år san... :)

2009-08-13 @ 12:40:32

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort