Tisdag redan?

Vart flyger dagarna egentligen?

Om 4 dagar så packar vi in våra väskor och oss själva i bilen och kör söderut mot Vanda flygfält.
x antal timmar senare befinner vi oss förhoppningsvis på ett 30 °C varmt Rhodos. Jag har inte riktigt hunnit fatta det ännu, brukar ju vara alldeles ifrån mig över att slippa iväg på resa, men ännu har nog ingen resefeber drabbat mig. =)

Nöter på med jobbet som vanligt, börjar ju vara inne på sista veckan. Känns samtidigt både skönt och vemodigt. Har trivts så otroligt bra på mitt sommarjobb, men samtidigt ska det bli skönt med lite ledigt och roligt att sen få ta en ny start i skolan. Ser faktiskt fram emot att få börja igen, även om jag säkert hinner fundera en och två gånger ännu i höst vad det riktigt är som jag har gett mig in på. Såna gånger när alla tenter och inlämningsarbeten ska skrivas på samma vecka, ni kanske minns våren? ;)

I morgon är det boxning igen, me like! =) Har planer på att komma mig i väg på en ordentlig promenad i kväll också, hoppas att det lyckas. I lördags släpade jag ner brorsans boxningssäck från stallvinden för att dra ett pass, men jag är rädd att jag tog i lite väl hårt, min ena axel har inte varit så nöjd med mig sen dess. Boxades även efter jobbet i går, men det blev ett lite kortare pass då en grupp skulle ha nåt där i salen. Ser fram emot att vara i skick tills i morgon för att riktigt kunna ta ut det sista, det kanske inte blir flera boxningspass efter jobbet i år.

Vi fick punka i lördags, endast några timmar innan vi skulle och byta till nya däck inför resan. Snacka om att ha otur? Lyckligtvis var vi bara en bit utanför Kokkola så Malin och Nicki kom snabbt till våran undsättning. Vi hade väl klarat biffen själva om vår domkraft inte varit sönderrostad. Man känner sig inte världens bekvämaste med att stå strandsatt längsmed vägen. Helst skulle man väl ligga i baksätet och gömma sig! Haha! =) Men nu har vi i allafall nya däck under bilen, så vi ska hoppas att bilresan ner och upp tillbaka går bra!

Nu ska jag surfa vidare, vi hörs! =)

Kommentarer
Janna

Å jag som had tänkt ha tjejträff nästa viko. Otur fö te... :)

2009-08-18 @ 16:01:46
Marika

Men Janna - sist du hadd tjejträff var ja ju på Gran Canaria - ja byri misstänk na systematik i de hela! ;)

2009-08-18 @ 19:30:01
Hemsida/blogg: http://kirasmatte.webblogg.se/
Janna

He byri jag å. Du fösöker undvik me! :)

2009-08-19 @ 07:26:11
Marika

Nej, nej, nej.. ja a ju alltjämt hadd booka fyri du ens så mytchi som a andast ett ord om na träff.. ;)

2009-08-20 @ 17:06:19

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort