Jullov

Jag verkar tydligen ha tagit jullov från bloggandet också och inte bara från skolan. Har hunit jobba redan två dagar den här veckan, bor i Kållby för tillfället och njuter av livet. :) Sticksjukan är fortfarande lika svår, det värsta är att jag inte orkar fästa alla trådar efter att jag stickat klart någonting, så för tillfället har jag 5 par sockor med ofästade trådar medan jag har börjat sticka ett par vantar åt mig, borde kanske anställa någon som trådfästare? :P

Gubben kom i fredags, han är nu ledig ända tills måndan efter jul, så hoppas jag hinner göra nåt annat än jobba nästa vecka. Inte så ofta vi är lediga samtidigt känns det som.

Vad har ni för planer för julen? Jag ska bara jobba, sticka, läsa, njuta och ta det lugnt. Har alla julklappar inhandlade, bara några småsaker att paketera, och hjälpte morsan med lite julfixande i går så snart kan man med gott samvete bara slappa. Samlar säkert nåt kilo på mig under de följande veckorna, men det är väl för att jag ska ha nån utmaning efter nyår.. ;) Ska nog hinna med boxning på tisdag har jag tänkt, har bestämt mig för att då är min förkylning över helt. Känner mig nog redan rätt så bra i skick, hamnar att snyta mig lite mellan varven, men annars ok.

Igår fick jag njuta av både Kevin och Moah, deras föräldrar skulle på julfest så mor och jag agerade barnvakt, det gick riktigt bra, inte många tårar fälldes under kvällens lopp.
Idag har jag tagit en skön sovmorgon, ska snart avnjuta något som av lukten att döma blir en supergod söndagslunch.

Ha det bra alla!


Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort