Aj, aj, aj

Stackars musculus gluteus maximus fick sig en rejäl omgång i går. Gott så, om man bara slapp träningsvärken. :) Undrar hur det är i morgon om jag känner mig så här pass redan, får se till att stretcha ordentligt efter dagens promenad. Jag orkade i övrigt vara rätt så aktiv hela gårkvällen, fixade fysiologin, åtminstone det som jag måste ha klart tills i dag, men också största delen av instuderingsfrågorna som hörde till gårdagens föreläsning, får se om jag tar resten idag. Tre omgångar kläder blev tvättade, så nu är det inte längre översvämning i korgen, skönt.

Hade rykt 900 g på ett dygn, det kunde gärna fortsätta i den takten så skulle det inte bli så utdraget.. :-) Antar att det mest är den vätska som jag samlat på mig under mitt frossande som ryker nu, därav den snabba nedgången. Men vad gör väl det, alla framsteg motiverar ju. Jag hoppas att jag orkar hålla ut några veckor till nu, blir igen en prövning när man åker hem i helgen. Ska dessutom med mina föräldrar ner till Dragsvik på lördag för att hälsa på min lillebror som ryckt in i det militära. Har inte varit dit sen D. var där och det är ju nästan sju år sen, hu vad tiden går, man börjar som sagt bli gammal. Vi har dessutom sexårig förlovningsdag på lördag!

Nu ska jag småningom söka mig tre trappor ner, ska ha två timmar etik och sen två timmar svenska, sen ska vi försöka göra klart vårt fysiologi arbete och därefter är det raka vägen hem och ut på promenix med Kira. Det verkade så kallt i morse, även om vår termometer bara visade ett par minusgrader. Det kanske är för att den är inne på balkongen. Får i vilket fall som helst se till att ha ordentligt med kläder på sig när man går ut. Fint väder ser det ju ut att bli åtminstone!

Ha en riktigt skön onsdag!

Kommentarer
josefina

Tittar in för att säga godmorgon =)

2009-02-11 @ 08:07:14
Hemsida/blogg: http://josefinaljus.webblogg.se/
Sofie

Alltså vad du är duktig!! Förstår inte varifrån du får krafter att kämpa sådär!? :) Din lillebror kan omöjligt vara så stor så att han kan vara i militären redan! Han är ju bara en lite pojke för mej... ;) Ja ja tiden går!

2009-02-11 @ 12:03:18
Hemsida/blogg: http://sofiehelena.blogg.se/
Marika

Nog är han bara en liten liten lillebror i mina ögon ännu.. :)

2009-02-11 @ 12:22:52
Hemsida/blogg: http://kirasmatte.webblogg.se/

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort