Gäääsp!

Usch vad jag var trött i morse!

Steg upp endast en halv timme innan jag skulle till bussen så sen fick det gå undan. Men jag hann, det är ju huvudsaken, hade ju ingen hund att rasta i morse så där sparade jag ju åtskilliga minuter.

I dag har vi etik och svenska. Sen skulle vi egentligen sluta redan klockan två, men nån fiffig en har lyckats trycka in en infotimme om vår kurs i vårdens historia mellan två och tre. Vår klass gör den kursen som ett projektarbete, med en utställning på internationella sjukskötardagen i maj som slut"produkt". Få se vad det blir av det hela. Min grupp skall skriva om vårdens historia i Finland, och man ska sätta ca 60 timmars jobb på det för att överhuvudtaget bli godkänd, så det skulle gälla att veva i gång så fort som möjligt. Helst innan alla andra tenter och inlämningsuppgifter. Vet om en bok som jag borde låna, den vore ju utmärkt väglitteratur, då jag ska sitta i bilen så mycket de närmaste helgerna. Först till Åbo och tillbaka den här helgen och till Dragsvik och tillbaka helgen efter det.

Har tänkt ta en riktigt långpromenad i dag, om jag bara hinner hem med treans buss, annars är det för mörkt för att gå längre än ca 1 h. Har ju ingen hund som stretar eller drar i dag, så jag får gå i min egen takt. Skönt tillika, även om jag antagligen kommer att känna mig lite "naken" utan henne. ;)

Just nu sitter jag och drömmer om en stor tallrik med tonfisksallad, ni vet med räkor, kokt ägg, tonfisk, gurka  - hela baletten. Oj, vad smarrigt det vore! Risken är stor att jag knaprar i mig nåt liknande när jag kommer hem i dag. Även om jag  vet att det bästa vore att äta mina måltidsersättningar snällt och bara ta en liten liten bit av nåt att tugga på senare på dan. Få se vad jag gör, beror på hur duktig jag är när det gäller den där promenaden.

Nu ska jag börja orientera mig mot mitt klassrum, ha en riktigt bra dag alla!

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort