Galen

Är totalt "månadsgalen" för tillfället. När jag kom hem åt jag kycklingstrimlor. (Från topping, Sofia - vem skulle ha trott att jag skulle börja äta sånt? ;) ) Sen lite gurka också. Men fast jag kände att jag blev alldeles "stinn" i magen så var munnen så otroligt sugen på nåt gott, ville bara ha nåt att tugga, helst nåt som smakade gott också! Försökte med lite örtsalt, men nej, det var inte det jag ville ha, åt lite ägg, även om jag visste att jag inte borde äta mera än de där kyckling strimlorna. Men tuggbehovet försvann inte. Till sist tog jag en gurkbit till och satt och gnagde en liten liten bit i taget och sen bestämde jag att det var absolut förbjudet att stoppa nåt mera i munnen. Hade då redan fuskat mera än jag skulle få. Dock inga kolhydrater, så jag hoppas att den hurtiga promenad jag företog mig nu på eftermiddagen bränner bort det mesta av allt jag stoppat i mig i dag. Usch, riktigt så jag skäms, knappt att jag täcks skriva på bloggen hur jag frossat. Jag som varit så "duktig" i tre veckor och sen blir jag som förbytt när jag får börja äta lite. Mycket vill ha mer.. :( Jag vill verkligen inte tappa greppet nu när det äntligen börjar kännas att man kommit nån vart! Nej, nya tag i morgon, nya stränga tag.

Hoppas på att slippa på gym i morgon med, hörde gubben planera nåt med Kim om att träna på simhallsgymmet och sedan simma, vet ju dock inte om han är så intresserad av att släpa på mig.. ;) Sen borde jag ju prova min simdräkt också, kan hända att den är lite väl trång ännu, och i så fall får jag väl ge mig till tåls ännu en tid.

Har lånat lite böcker till vårt arbete om vårdens historia i Finland, men har ännu inte hittat motivationen att öppna och läsa dom. Kvällen har mest gått åt till klädtvätt, vill ju ha rena kläder att packa ner till helgens resa. Sen borde jag också läsa igenom lite immunologi och patologi, för att inte tala om att jag borde läsa på inför fredagens praktiska prov. Hu, nu börjar det låta mycket, bäst att börja på så man får avverkat lite av punkterna på listan.

Ha en fin fortsättning på den sena kvällen, och godnatt!

Kommentarer
Sofie

Jag tycker inte att du har fuskat mycket! Du är ju så duktig, något måste du ju få i munnen. Annat skulle det ju vara om du öste i dej ett kilo godis eller nåt sånt. ;)

2009-02-05 @ 07:20:53
Hemsida/blogg: http://sofiehelena.blogg.se/
Marika

Det är ju i och för sig sant, men liite borde man ju kunna behärska sig åtminstone! Nåja, det hade gått "rätt så bra" ändå, - 200 g, mitt frossande till trots.. ;)

2009-02-05 @ 10:52:49
Hemsida/blogg: http://kirasmatte.webblogg.se/
Sofia (INT Skink-Sofia)

Voj voj.. Nu är i no fö längsaan du a steiji å knapra i toppingtrattn om du byri ita dömdi produkte! Dags at koma i jobb en dag! =) Dessutom är du jätteduktig! Du får int ha rokoit samvet fö liiti gurko! :)

2009-02-05 @ 15:46:23
Marika

He va int bara odi gurko, he va ju na ägg å! :)

2009-02-05 @ 20:28:36
Hemsida/blogg: http://kirasmatte.webblogg.se/

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort