Nähäpp...

Inte var köket klart, inte var lägenheten städad, gubben hade just stigit upp när jag kom hem strax efter halv tre, man blir så glad...

Stack i väg på snabbärenden till stan, skulle köpa lite mappar, för att gubben ska få ordning på alla sina papper nångång och sen måste jag via min konsulent för att köpa lite fler måltidsersättningar, kakaosmaken var nämligen slut i tisdags så jag var tvungen att dricka kakao-mint tills hon fått in mer kakao. Men nu är det problemet åtgärdat.. Mapparna var det lite skralt med, hann bara in till Tiimari och bokhandeln och på båda ställena var det totalt kaos, så jag hittade inte riktigt det jag sökte. Borde eventuellt åka en vända via Prisma i kväll, kanske jag hittar nåt där istället.

Sen dess har det varit träning som gäller, i dag blev det först långpromenad, sen ett träningspass och sist ett yogapass. Har enligt min pulsklocka hållit på i två timmar och tjugotvå minuter och förbränt 950 kalorier. Så jag antar att det får godkännas som kompensation för gårdagens bortlämnade träningspass också.. ;) Få se hur mycket träningsvärk jag får den här gången, ska komma ihåg att töja riktigt ordentligt.

Sitter nu och väntar på gubben, han är ut och "ränner" som vanligt. Sen borde man fixa till lite mat. Blir kyckling i dag igen, det var riktigt gott sist. Sen en stor portion sallad också, mums filibabba!

Sen småningom borde man väl försöka orka ta itu med det där städandet. Min näsa säger att det är allt för dammigt här, framförallt i sovrummet, blir helt täppt i näsan när jag ska börja sova. Få se vad jag orkar med, känner mig inte så där överdrivet motiverad för tillfället, ska söka lite om jag möjligtvis skulle hitta nån kvarlämnad motivation i nåt hörn..
Hoppas ni är lite mera uppåt än jag är just nu! Njut av fredagskvällen, unna er nåt gott ni som kan och får! ;-)

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort