Som en vandrande katastrof

så känner jag mig just nu, småfuskat i dag igen, så jag antar att vågen inte vill som jag i morgon.. :(

Sen har jag inte packat och inte städat, fast jag tänkt att vi skulle kunna fräsa i väg norrut genast när jag slutar, varför gör jag jämt så här? Usch, vad jag blir led mig själv.

Enda vettiga (eller var det så vettigt heller?) jag gjort efter skolan i dag var att köra i väg till Asko och köpa ett och annat för att pigga upp vår tråkiga toalett. Köpte en hylla (som inte kommit upp ännu, då det ju är en betongvägg den ska fästas i), en ny matta i teak, ny tvålpump och lite annat "krimskrams" för att göra den lite mysigare. Lite bättre blev det, men väntar tills hyllan kommit upp, sen ska jag också inhandla en "förstahjälpenlåda" att ha på hyllan. Har sett så mycket inredningsprogram den senaste tiden så man kan inte låta bli att bli lite inspirerad. Här hos oss så finns det ingen enhetlig stil överhuvudtaget, tycker det är svårt att få den där hemtrevliga stämningen jag skulle vilja ha. Sen är det ju förstås en fråga om pengar också, dom växer som bekant inte på träd!

Ja, så har vi ju varit på bibelstudium också, det väger väl mer över åt det vettiga hållet vad gäller sysselsättning, men i övrigt känner jag mig rätt så misslyckad i dag, pratade dock med min kära mor för en stund sen och vi kom överens om att i helgen är det motion som gäller, för allt vad tygen håller! Så, det är väl bäst att jag börjar packa, ska ju hinna sova lite i natt också!

Godnatt!

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort