Dag tre - den värsta dagen(?)

Enligt infobladet som jag fått så är det här den tuffaste dagen då man fortfarande känner hunger, kan få yrsel, koncentrationssvårigheter och matthet. Där står det också att det blir lättare i morgon. Så jag måste nästan säga att om det inte blir värre än så här så borde det inte bli nåt problem.. ;-) Jag tycker jag har mått relativt bra idag. Det är ju aldrig roligt när man ska tvinga i sig dom där slemmiga dryckerna men man överlever. Lite hungrig har jag nog varit men inte så mycket att det inte har hjälpt med vatten.

Har haft en heldag i skolan i dag, den första för denna vecka. Första hjälp stod på schemat och vi har övat återupplivning på olika dockor. Sen har vi också gått igenom lite teori och övat på de olika ställningar man skall sätta patienterna i beroende på vad de har för skador. En riktigt rolig dag. Känns mycket bättre än att sitta på föreläsning om t.ex. etik eller hälsovårdsjuridik. Fick dessutom veta att jag blev godkänd i tenten jag skrev innan julen, den där engelska jag svettades så med. Inget toppresultat, men för en gångs skull får jag väl vara nöjd. Jag tyckte den var svår, eller kanske inte tenten var så svår, men boken vi skulle läsa ur. Nåja, bäst att lägga den bakom mig i vilket fall som helst. Inte tror jag att det kommer att spela nån större roll i mitt framtida liv vilket vitsord jag har fått i en kurs i hälso- och socialvårdspolitik.

Väntar med spänning på morgondagen. För det första är jag ledig, för det andra är det då som fettförbränningen startar och för det tredje ska vi gå till konsulenten och byta ut som där vedervärdiga kycklingsopporna. Hoppas hon fått in några smaker som skulle vara riktigt goda (även om det skulle förvåna mig ;-) ) Blir hur som helst en sovmorgon i morgon. Vilket det iofs nog blev i dag också då jag hade klockan på kvart före åtta. Riktigt skönt var det att ligga och dra sig en stund!

Gårkvällen var i övrigt riktigt rolig. Var ju och hälsade på en kompis och hennes man och kvällen bjöd på ett och annat skratt, sen blev det ju att dricka kaffe och te.. ;) T.o.m. en tekopp kändes ju som lyx då man inte druckit annat än vatten i två dar.

Nu är det toabesök som gäller (för sjunde gången i dag kan jag meddela ;) ) och sen är det bibelstudium, så längre än så här blir det nog inte idag. Måste bara berätta att vi fick några brochyrer i dag att titta i och välja nya köksdörrar ur. Ska bli så kul med nytt, om man bara inte hade sån beslutsångest! ;)

Ha en trevlig fortsättning på kvällen!

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort