Fredagkväll

Jag börjar snart vara i det stadiet att jag skulle göra vad som helst för att få äta. Utan att avbryta kuren alltså.. ;) Gubben mobbar mig för att jag går och tuggar på bröd - som är inuti plastpåsen! Antar att det erkännandet får flera än gubben att mobba mig, men det bevisar lite om hur mycket man saknar mat. Som David sa i dag - t.o.m. ärtsoppa skulle smaka gott nu. Man blir nästan galen bara av att det luktar mat ute i trapphuset. :-)

Var och bytte ut de där hemska kycklingsopporna idag. Blev en kakao, (hon hade bara en) en grönsaks och en svamp ( för att testa) och sen tre "öronvaxpåsar". Det var ännu ett par sorter som hon inte fått in, så få se om dom hunnit komma tills jag ska dit igen på måndag.

I övrigt har vi inte gjort mycket. Har tvättat ett otal maskinomgångar med kläder så nu börjar tvättkorgen vara tom, men städningen har jag bara inte orkat ta tag i. Tänkte att jag ska ha nåt att sätta tankarna på i morgon också. Har blivit två avsnitt av lilla huset på prärien också.

Känner inte att jag riktigt ännu kan identifiera mig med det som står i mitt infoblad om dag 4: "Nu känner sig de flesta piggare, orkar mer, behöver mindre sömn och hungern dämpas. (Vissa kan fortfarande känna sig lite matta.) Nu hämtar kroppen sin energi från sina fettdepåer (förbränner fett). Fortsätt att dricka minst 3 liter vätska/dag, utöver den mängd som du blandar kuren med."
Kan berätta att jag sov till halv elva i morse, har varit trött hela dan och min mage skriker efter mat.. ;) Nåja, är nog dags för en öronvax påse nu i vilket fall som helst.. ;)

Nu ska jag ut med Kira, skaka lite soppa åt mig och hänga lite tvätt. Hoppas ni njuter mera av er fredagskväll än jag gör! :-)

Ha det gott!


Kommentarer
Sofie

Stackars dej! Måste nog vara jättejobbigt om man går och tuggar på en brödpåse. ;) Hoppas det börjar gå bättre snart! Vad är egentligen "öronvaxet" för smak? :)

2009-01-16 @ 20:18:03
Hemsida/blogg: http://sofiehelena.blogg.se/
Marika

Det heter att det ska vara banan men så värst mycket banan tycker jag inte att det smakar! ;-)

2009-01-16 @ 21:04:04
Hemsida/blogg: http://kirasmatte.webblogg.se/
Linda

Ja kan bara sej att ja låg dubelvikt åv skratt tå ja läst att du tuggar på brö i påsa!! :'D Men ni e strong.. Lycka till!! :)

2009-01-18 @ 00:13:30
Marika

E man knäpp så e man.. ;)

2009-01-18 @ 15:48:41
Hemsida/blogg: http://kirasmatte.webblogg.se/

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort