Helgen är över

Har varit på gudstjänst och haft främmande. Irene, Emil, Amos, Mia o Hassi var hit efteråt. Fick ha hand om Amos en stund medan de andra var och åt, själv slurpade man i sig en "smarrig" svampsoppa. Har varit en riktigt rolig kväll. Vi har inte haft så värst mycket främmande sen vi flyttade, så gott folk, nu får ni skärpa er! ;) Det är inte så där långt till Vasa! Sara ringde faktiskt också tidigare på dan, men de skulle komma en annan gång i stället då vi redan hade spikat kvällens program. 

Borde gå till sängs nu innan man hinner börja känna av nån hunger, har varit nästan omöjligt att somna de senaste dagarna och nu känner jag nog att hungern börjar komma smygande även om det är endast ca tre timmar sen jag åt och sen dess har jag bälgat i mig 1,5 liter vatten. I morgon ska jag på "träff" med konsulenten, få se vad det visar, är rädd att resultatet är ganska nedslående.  Med den här farten är det nog höst innan jag får börja äta igen! :(

Nä, nu blir det natt vid Åkerlunds, ha det gott, godnatt!


Kommentarer
Sofie

Håller tummarna för att flera kilon skall ha försvunnit! Tycker så synd om dej om du inte går ner nu när du kämpat så. Så orättvist får det inte vara!

2009-01-26 @ 07:40:09
Hemsida/blogg: http://sofiehelena.blogg.se/

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort