Onsdag

Inget bakande ännu idag! ;-)

Hade bara etik i dag och var lite fem före fundersam om jag skulle stanna hemma, men jag tog mig till skolan i allafall. Sen visade det sig att vår lärare var sjuk och vi fick en övningsuppgift att göra i stället. Frida och jag fixade till en snärtig text och sen hem fort som en raket.

Sen jag kom hem har jag slurpat i mig en mindre trevlig portion av "svampsoppa", suttit och stickat på Kevins byxor ett par timmar och nu kom jag just hem från en timmes promenad med Kira. Det var riktigt skönt att vara ute även om jag fortfarande blir rätt så trött innan jag är hemma igen. Hade lite lägre puls än sist, men nog ännu högre än vanligt. Så helt i form kan jag ju inte påstå mig vara! ;) Träffade min klasskompis Sandra som var ut på länk också. Kira löper för tillfället så hon tror att hon måste stanna och kissa vid varje sten, träd och lyktstolpe. Hon är dessutom en riktigt liten gnällspik och sitter och gnäller vid dörren hela dagarna och vill ut, även om man just kommit in med henne. Hopplös liten rackare. Hoppas det går över snart, så det blir lite lugnare här vid oss.

Hade svårt att somna igår, jag var jättehungrig, att dricka vatten lockade inte alls och så låg vi länge och pratade om mat. Vilken mat skulle man välja att äta om man bara fick välja en sak? Gubben tvekade ju inte. Han skulle äta den största måltid de kunde uppbringa vid Hesburger..;) Men jag var nog lite osäker. Sen kom jag fram till att jag skulle vilja äta det vi åt sist hemma hos mina föräldrar. Nötinnerfilé med ost och vitlöksfyllning, samt Pommes Noisettes. MUMS!! Nu rinner snålvattnet igen, fram med vattenflaskan! ;) Tycker att jag är hungrig redan men har bara en portion kvar att äta idag så jag måste spara lite på den annars är jag jättehungrig till kvällen igen, och det är minsann inte roligt att gå och lägga sig hungrig!

Angående bakandet ja.. Har inte bakat nåt ännu i dag och gör det troligtvis inte heller. De flesta ingredienser börjar vara slut och jag orkade inte gå via butiken när jag kom hem. Men måste hur som helst och inhandla lite småsaker i kväll så då får jag väl passa på att fylla på mitt förråd. I morgon är jag ju som sagt ledig hela dan så då blir det nog troligen bakat nånting i allafall. Funderar på att testa Jannas recept. Låter som ett lagom dagsprojekt. Har ju tänkt att jag ska hinna städa också och sticka lite förstås. Sen får man ju akta så man inte överanstränger sig... ;)

Nu ska jag surfa vidare en stund. Ha det gott!

Ps. Som ni ser har jag piffat upp bloggen lite - och vad passar bättre än med lite mat?  Det är ju ändå det enda jag tänker på för tillfället! ;-)

Kommentarer
Mia

Nämenn, va du ha stajla til de! Snyggt som bara den! Men hemska saker va ty bakar. Du få jo anslut de ti na bullaliga nu om du ska var åv me allt. ;-) Elde så hamna vi å koma ti främans å dopp upp i. :-D God fortsättning på fastan, skratta gott åt D:s önskelmål. He e ba ti dröm...

2009-01-21 @ 22:15:32
Lina Flink

Alltså ja måst bara kommenter din fastekur, jer siter jag på sama kur (bara tridi dan dock) he er tridi gango ja provar kuren å NU ska ja lyckas! :) skål nu tar vi mejr vattni! :)

2009-01-22 @ 09:56:45
Marika

Mia - Ni ska no koma ti främans, naaleiss måst vi ju få slut på i. Men D. meddela att vi tar hand om kyrkkaffi nu på söndan så tå får vi ju lägg naating tiid åtminstoni.



Lina - Skål på de! Vi ska no klaar dähä ska du si! Skönt ti veta att int man e eismend om dähä självplågeri! ;)

2009-01-22 @ 19:30:45
Hemsida/blogg: http://kirasmatte.webblogg.se/

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort