Söndag

God förmiddag!

Har varit på en rask långpromenad med Kira. Gubben var så slö att han inte kom sig upp, han låg fortfarande och sov när vi kom hem. Annat är det med "hurtbullen" Marika. Tyvärr en hurtbulle med mera betoning på den senare delen av ordet.. :(

Träffade en trevlig gammal gubbe som jag språkade med en stund. Hans hund var väääldigt intresserad av Kira, löptik som hon är för tillfället. Kanske man borde ta valpar efter henne nu? Även om det innebar en massa jobb så skulle det vara kul. Hon har ju världens bästa lynne, jättesnäll och jättesöt, så om hennes valpar fick egenskaper efter henne så tror jag nog att både en och annan skulle vilja ha en av dom. Får fundera på det lite, tillika är hon ju lite "valpig" av sig ännu, hon är ju inte ens ett och ett halft år själv, så kanske det vore bäst att skjuta på det lite. Eller så kanske hon skulle bli riktigt vuxen om hon fick bli "mamma".

Kämpar fortfarande med fastan, men just nu suger det nåt otroligt! Jag är fortfarande jättemegahungrig, speciellt till kvällarna, och på vågen står det nästan stilla, det är inte klokt hur sakta det går. Hade ju hoppats att det skulle rasa lika snabbt som första veckan, men nu får jag nog vara glad om det ens minskat 1,5 kilo (som de lovade att man minst ska minska i vikt  per vecka) innan tisdag. Nä, ni fattar kanske att humöret inte är det bästa. Otroligt självplågeri och så lite resultat. Att jag sen inte har världens längsta tålamod gör ju inte saken bättre heller. Har bestämt mig för att utöka promenadernas antal. Tyvärr slutar jag fyra må - to nästa vecka och på fredan tror jag att vi åker norröver på eftermiddan för då slutar jag tolv. Det är ju inte lika roligt att vara på promenad när det är mörkt, föredrar nog dagsljuset. Men nöden har ingen lag om man säger så. Jag tycker bara att det vore skönt om man kunde få tankarna att kretsa runt något annat än mat i alla dess former..

I övrigt har jag bara åtta skolveckor kvar innan praktiken - löjligt lite, speciellt med tanke på alla de studiepoäng jag ska ha skrapat i hop innan dess. Gissar att det kommer bli rätt svettigt innan slutet av mars, men vi ska tro att det löser sig! Men jag får nog glömma dom där lediga dagarna mitt i veckan framöver! Sen blir det ju skiftesarbete när jag är på praktik, länge sen jag jobbat skift, så det ska bli intressant att se hur jag och skiftande passar ihop! ;)

Nä, nu ska jag sluta dra en massa strunt här och istället låta er göra nåt vettigare!
Ha en skön söndag! 

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort